Sintetic, Liga 1: Weekend spectacol! AMG Romania Sandy Cola si Energoplast, responsabile cu show-ul

Inceputa de vineri, etapa a 8 a a Ligii I a Campionatului Municipal de Minifotbal a avut de toate: goluri multe si spectaculoase, ratari la fel de frumoase, rasturnari incredibile de scor, dar mai presus de toate, fotbal spectacol.

Paul Cristurean a facut un meci mare pentru echipa lui, cele trei goluri marcate de el aducand victoria celor de la AMG Romania Sandy Cola in meciul cu Friends Melarox. Trupa lui Liviu Pop a avut meciul in mana, dar Padurariu&Compania s-a jucat cu ocaziile, „beclenarii” dovedindu-se mai lucizi pe final de meci. Raal a revenit dramatic de la 0-2, celor de la Emi Corporation lipsindu-le 9 secunde pentru a scoate un egal mare contra echipei antrenate de Iosif Fodor, Doru Conon punand latul la o lovitura de colt si aducand cele 3 puncte pentru Raal.

Leoni a trait periculos de la 3-0 pentru ei, dar au reusit pana la urma sa treaca de Shadows Arcalia si sa obtina astfel primele puncte in aceasta editie de campionat. Cine nu a vazut Energoplastul merita sa treaca pe la Baza Raoul, trupa lui Sergiu Iugan fiind una dintre cele mai frumoase echipe ale acestei editii.. Golul lui Florin Majer sau bijuteria reusita de Dragos  Ganea la ultimul gol marcat de Energoplast, siguranta lui Groza din aparare si evolutia incantatoare a lui Ionut Dobrea pot fi oricand reteta unui spectacol total. Extraterestrii au trecut lejer de Vikingii, liderul marcand si in acest meci peste 5 goluri. Nici Rimini nu au stat mai prejos, trupa lui Goia mai bifand un succes si ramanand in plasa liderului. Blacho Farel si Muncelului au pus de o remiza spectaculoasa, derby-ul de altadata al ligii a II a fiind onorat si in prima liga.

Rezultatele etapei a 8 a: Friends Melarox-AMG Romania Sandy Cola 5-6, Shadows Arcalia-Leoni 2-3, Blacho Farel-Muncelului 3-3, AS Blacho Farel-Muncelului 3-3, Energoplast-Comelf 5-0, Vikingii-Extraterestrii 3-7, Emi Corporation-Raal 2-3, Blanco-Rimini 3-6.

 | 603 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *