VIDEO, Sintetic, Liga 1: FC Stone, campioană de iarnă! Derby onorat!

Ultima etapă din 2019 a primei ligi bistrițene de minifotbal putea schimba ordinea pe podiumul clasamentului. Raal a avut șansa de a urca pe prima poziție, dacă învingea în această rundă pe Vidmar iar FC Stone pierdea derby-ul cu Extratereștrii.

N-a fost să fie pentru echipa Raal-ului, cea care încheie anul cu cea mai mare performanță a minifotbalului bistrițean în 2019, locul 3 în turneul final al Cupei României. Conon, Negrea și ai lor au pierdut cu 2-1 în fața celor de la Vidmar, în timp ce FC Stone a remizat, 1-1 cu Extratereștrii.

Derby-ul Extratereștrii – FC Stone s-a ridicat la nivelul așteptat. A fost un meci spectaculos, cu faze frumoase la ambele porți. Extratereștrii se pot considera frustrați în urma rezultatului final, având ocazii mai multe și mai clare decât adversarii lor.

VEZI MECIUL AICI!

Sebi Rus a deschis scorul în primele 10 minute cu un șut din unghi, de pe partea dreaptă. Dar apoi Roman a egalat, cu concursul portarului Pasztor după un contraatac rapid. În partea secundă, Extratereștrii au avut 3-4 ocazii mari de a se desprinde, dar au ratat ușor în fața porții apărate excelent de Cătinean.

S-a încheiat 1-1 și FC Stone păstrează 6 puncte în fața Extratereștrilor și 3 în fața Raal-ului.

Rezultatele ultimei runde a turului: Muncelului FC-Juventus Comelf 2-8, Leoni SIL-Telefoane Beclean 4-2, EMI Corporation-Avramii 2-0, Shadows Arcalia-Dacii Liberi 6-0, Raal-Vidmar 1-2,  Vikingii-Rimini 0-8, Real Protaxi-FC Nosen 6-2,  Extratereştrii-FC Stone Team 1-1

Clasament: FC Stone 39, Raal 36, Extratereștrii 33, Vidmar 31, Protaxi 30, Comelf 28, Emi 24, Rimini 22, Telefoane 20, Leoni 16, Muncelului 15, Nosen 14, Shadows 12, Vikingii 11, Avramii 8, Dacii Liberi 6

 

 | 2.970 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *