Sintetic, Liga 1: RAAL pune tobele Comelf-ului pe silenţios! (FOTO)

Sintetic, Liga 1: RAAL pune tobele Comelf-ului pe silenţios! (FOTO)

Lume multă, vreme perfectă pentru fotbal, o galerie inimoasă în tribune şi două echipe pe teren care au arătat că minifotbalul în Bistriţa e evoluat foarte mult.

Aşa a început derby-ul etapei a 12 a din Liga I a Campionatului municipal de minifotbal. Cu Raal-ul lui Mateescu şi Fodor obligată să câştige, după ce etapa trecută a pierdut primele puncte, şi cu Comelf-ul lui Logigan şi Câmpian dornică să arate că poate face faţă „granzilor” campionatului.

Raal a atacat furibund încă din start, dar s-a lovit de un portar aflat în zi mare, Dorel Mărghidan închizând efectiv poarta. Nu a mai avut ce face la şutul de senzaţie a lui Cătălin Blaji din lovitură liberă care a prins vinclul şi de aici a început descătuşarea trupei lui Mateescu. Paul Chiorean, Florin Fizeşan, Ghiţă Negrea şi acelaşi Cătălin Blaji, cel mai bun de pe teren au adus o victorie deplin meritată de Raal, care rămâne în spatele Extratereştrilor la două lungimi.

Golul lui „Sică” Marius Pop şi „scăriţa” lui Bârlean din 9 m peste poartă au fost câteva dintre acţiunile notabile ale Comelf-ului, prea puţin pentru a face fericită galeria acestora, care a cântat pe tot percursul meciului.

Puf de Păpădie şi-a consolidat locul al treilea, deşi nu a reuşit decât o remiză cu Rimini. Echipa lui Florin Rus a fost chiar condusă, dar Alin Pădurariu a egalat când mai erau 5 minute. „Păpădiile putea obţine chiar victoria, dacă acelaşi Pădurariu nu rata incredibil cu toată poarta în faţă, când mai erau doar 40 de secunde. Energoplast se apropie încet dar sigur de primele poziţii, după o nouă demonstraţie de forţă. A fost 0-1 la pauză în meciul cu Muncelului FC, echipa lui Ivan conducând după golul marcat de „Dey” Andrei. Energoplast a forţat însă după pauză şi a întors spectaculos, marcând de 5 ori şi reuşind o nouă revenire de poveste.

Real Protaxi a câştigat lejer meciul cu „lanterna roşie” Olis, trupa lui Dumitru Moldovan jucând relaxat, fără să se obosească prea tare. Golurile lui „Biff” Răzvan Hazbei, Andrei Fodor sau Alex Cilean au dus scorul la un liniştitor 7-1, finalul aparţinându-le celor de la Olis, dar zarurile erau aruncate. Tot pe final au revenit şi Shadows Arcalia, dar Vikingii aveau avantaj liniştitor pe tabelă.

Cu efectiv numeros, trupa fraţilor Someşan a obţinut o victorie importantă, care saltă Vikingii peste zona minată a clasamentului. Zonă din care pare să evadeze şi Leoni SIL, câştigătoare surprinzătoare în întâlnirea cu Dacii Liberi. Fără Dan Atănăsoaie, accidentat şi fără Cristi Mureşian, trupa lui Soţan şi Popovici a fost doar o umbră a echipei care zdrobea Arcalia etapa trecută.

Emi Corporation a zdrobit firava echipă a Teraplastului, adunată parcă din parcare de la Kaufland. Fără titulari, echipa lui Paul Czervenski a încasat o înfrângere pe care nu o va uita prea curând. „Manu” Răzvan Cuzuban a simţit mirosul de sânge şi a marcat cât pentru un campionat, coechipierii acestuia completând dezastrul pentru Teraplast.

Rezultatele etapei a 12 a, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Emi Corporation-Teraplast 17-1, Leoni SIL-Dacii Liberi 3-1, Puf de Păpădie-Rimini 2-2, Olis-Real Protaxi 4-8, Vikingii-Shadows Arcalia 4-2, Raal-Comelf 5-1, Energoplast-Muncelului FC 5-1, Extratereştrii-Vig Pavaje 6-0.

 

Clasament: 1. Extratereştrii 36p, 2. Raal 34p, 3. Puf de Păpădie 29p, 4. Comelf 24p, 5. Energoplast 23p, 6. Real Protaxi 22p, 7. Emi Corporation 19p, 8. Muncelului FC 19p, 9. Rimini 16p, 10. Vig Pavaje 15p, 11. Dacii Liberi 13p, 12. Teraplast 10 p, 13. Vikingii 7p, 14. Shadows Arcalia 6p, 15. Leoni SIL 6p, 16. Olis 3p.

 

Etapa viitoare, sâmbătă 2 decembrie: ora 13 Vig Pavaje-Olis, ora 14 Muncelului FC-Extratereştrii, ora 15 Shadows Arcalia-Puf de Păpădie, ora 16 Rimini-Vikingii, ora 17 Comelf-Leoni SIL, ora 18 Dacii Liberi-Energoplast, ora 19 Teraplast-Raal, ora 20 Real Protaxi-Emi Corporation.

 

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 2.153 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

    • Raalu (ca) 😁

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *