Sintetic, Instituții şi firme: Istoria se repetă! Finala Leoni LWS-Armata

Desfăşurată pe parcursul a două săptămâni, cea de a doua ediție a Cupei Instituțiilor şi Firmelor din Bistrița îşi va alege astăzi câştigătoarea. Leoni LWS, deținătoarea trofeului, şi-a câştigat grupa din care a făcut parte şi a întâlnit în prima semifinală echipa Primăriei din Bistrița.

La capătul unui joc echilibrat, trupa lui Chețan şi Chitul au reuşit să îşi adjudece victoria cu scorul de 2-0, goluri Vasile Suliciu, şi Leoni LWS îşi continuă parcursul perfect. În cealaltă semifinală, IPJ BN şi Armata au oferit un meci de mare luptă, tranşat până la urmă de miltarii bistrițeni. Polițiştii au deschis repede scorul prin Sigheartău şi se părea că pot produce surpriza, dar „Piți” Călin Dobra i-a adus repede la realitate, marcând de 3 ori până la pauză.

Acelaşi Sigheartău a reaprins speranțele pentru IPJ BN, dar „maşina” de fotbal a Armatei, cu jucători experimentați pe sintetic nu a iertat nimic, aceştia mai marcând de 4 ori. Golul lui Bucşa din final a mai redus din proporțiile scorului şi meciul s-a încheiat cu un 7-3 sec pentru Armată.

Astăzi vom cunoaşte clasamentul final, cu începere de la ora 17 fiind programată finala mică dintre Primăria Bistrita si IPJ BN. Marea finală, care va trimite campioana la turneul final de la Piatra Neamț, organizat de Federația de minifotbal din Romania, sub egida căreia se desfăşoară această competiție, va fi o reeditare a celei de anul trecut, Armata având de luat o revanşă după ce Leoni LWS a cucerit pentru prima oară trofeul.

Meciurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 949 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *