Sintetic: Începe Cupa României! Bistrița are 7 echipe la Bacău!

Competiția de cea mai mare anvergură în minifotbal, Cupa României, îşi joacă în acest week-end fazele finale, 93 de echipe luptându-se pentru trofeul pus în joc de Federația de minifotbal din România.

Bistrița dă din nou un număr însemnat de echipe, şapte dintre cele mai meritorii echipe din Campionatul municipal sperând să reediteze performanța celor de la River Plate, care acum 3 ani jucau finala în fața iubitorilor de minifotbal din Bistrița.

Raal nu e reuşit calificarea la turneul final de la Oradea, dar trupa lui Mateescu şi Fodor e cap de serie în Cupă, într-o grupă cu CV Bang Craiova şi Inter Conti Suceava.

Comelf, după ce două ediții a tatonat terenul, pare hotărâtă să reuşească un parcurs cât mai lung, echipa lui Logigan şi Câmpian fiind repartizată în grupa 18, alături de Marcă Înregistrată Sibiu şi Atletico Textila Focşani.

Emi Corporation şi Rimini sunt două echipe cu experiență în această competiție, trupa lui Goia fiind prima echipă din Bistrița care a participat la un turneu final al Cupei. EMI e în grupa a patra cu două echipe din Sibiu şi Iaşi, în timp ce Rimini îşi va juca şansele într-o grupă Farmacia Victoria Tg. Jiu şi Inside Decor Timişoara.

Muncelului FC şi-a câştigat dreptul de a reprezenta județul după o evoluție excelentă pe plan local, finală pierdută cu Real Protaxi, şi va juca în grupa 11 cu Soft Vision din Cluj şi ACS Drobeta.

„Beclenarii” de la Telefoane au prins ultimul bilet pentru Bacău şi vor juca în grupa a zecea contra celor de la HDS Drobeta şi Soveja Constanța.

FC Stone Team a reuşit lucruri incredibile în cei doi ani de existență. O promovare în prima ligă şi o clasare pe un loc care trimite „englezii” la Bacău, în cea mai grea grupă pentru echipele bistrițene, Decor Plus Iaşi şi Edei Sibiu fiind adversare de calibru pentru FC Stone Team.

Competiția va începe vineri dimineață, Sportul bistrițean fiind din nou alături de echipele bistrițene cu cronici şi comentarii de la meciurile acestora.

 | 1.671 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *