Sintetic: Imperiul contraataca! Extratereștrii rămân în lupta pentru calificare la Bacău!

Bacaul e capitala minifotbalului pentru urmatoarele 4 zile. Cele mai bune 20 de echipe din tara se intrec pentru a cuceri titlul de campioana a Romaniei la minifotbal.

Extraterestrii, singura echipa care reprezinta judetul nostru se afla pentru a doua oara consecutiv la un turneu final, dupa ce si-au castigat acest drept obtinand un binemeritat loc 3 la turneul regional de la Iasi, dupa o finala mica castigata fara drept de apel in fata gazdelor de la EBS.

In urma tragerii la sorti, trupa lui John Runcan a cazut intr-o grupa grea, dar bistritenii privesc cu optimism spre calificare, dupa ce si anul trecut au prins un sfert de finala. Optimism alimentat si de primul meci jucat, ieri seara contra celor de la Lin&Ema Alba Iulia, castigat de Extraterestrii cu 3-1, dupa reusita lui Sebi Rus si dubla lui Florin Fizesan.

Old Boys Bucuresti, dupa ce au jucat saptamana trecuta cu Neymar, ne-au adus insa cu picioarele pe pamant si ne-au administrat un scor de tenis, nedrept insa dupa ocaziile mari irosite de Extraterestrii. Abiel Deac a marcat unicul gol al formatiei bistritene, pentru care urmeaza astazi de la ora 18.00 adevaratul derby pentru iesirea din grupe, cel cu AEK Oradea, echipa ce aseara a oferit surpriza grupei invingand pe Old Boys.

Trupa lui Runcan incheie seria jocurilor din grupa maine dupa-amiaza, cand va da piept cu Corvinul Hunedoara 2011, o clasare intre primele doua echipe din grupa ducand Extraterestrii in sferturile competitiei.

Toate jocurile pot fi urmarite pe pagina de facebook a Federatiei Romane de minifotbal.

 | 800 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *