Sintetic: Extratereștrii sau Raal? Experiența sau forța grupului? Sâmbătă, spectacol total la Baza Raoul

De trei ani așteaptă Raal să obțină cel mai râvnit trofeu în cea mai importantă competiție din orașul nostru, Campionatul Municipal de minifotbal Bistrița. Și acum are ocazia să o facă, o eventuală victorie împotriva liderului Extratereștrii (sâmbătă, ora 20.00) aducând trupa lui Bogdan Mateescu și Iosif Fodor pe prima poziție a clasamentului, cu doar o etapă înaintea finalului de sezon.

Va fi un meci cu mare încărcătură emoțională, cele două echipe oferind de fiecare dată spectacol total, cu răsturnări spectaculoase de scor dar și cu imagini de scandal care au făcut vâlvă la acea vreme. În turul  campionatului a fost 0-0, primul scor alb din istoria competiției, dar ultimul meci dintre cele două a fost în semifinalele Cupei. A câștigat Raal, dar după un meci care naște discuții chiar și în ziua de azi.

Extratereștrii lui Jon Runcan au avantajul de a fi condus aproape întreg campionatul, experiența jucătorilor campioanei en-titre fiind hotărâtoare,Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Cristi Pop, Sergiu Mândrean, Adrian Nalați fiind nume care au răsunat mult timp pe prima scenă a fotbalului românesc.

Raal aduce forța grupului, Conon, Blaji, Cucuet, Contofan,Iușan, Burduhos, Precup, Negrea fiind jucători care joacă de mult timp împreună. Doar Raal în tur și Comelf în retur au reușit să smulgă puncte liderului, dar aceștia rămân singura echipă neînvinsă a Campionatului Municipal.

Campionat care trimite și anul acesta nu mai puțin de 6 echipe la turneele finale, primele două locuri mergând la Turneul Regional de la Iași, celelalte 4 echipe reprezentând județul nostru în Cupa României, turneul final fiind găzduit anul acesta de Cluj.

De altfel echipele noastre sunt deja obișnuite cu aceste faze superioare, Raal cu o participare la un Turneu final, Extratereștrii cu o calificare spectaculoasă până în sferturile de finală anul trecut, dar mai ales River Plate, fosta echipă a lui Coșneac jucând anul trecut la Bistrița finala Cupei României, pierdută însă în fața unei echipe din Alba Iulia.

Evoluția minifotbalului a fost fulminantă: sunt 3 ligi cu 48 de echipe angrenate în campionat, peste 1400 de jucători alegând acest sport spectaculos. Raoul Borșoș, omul de a cărui nume se leagă această competiție e convins că numărul iubitorilor de minifotbal va fi din ce în ce mai mare și promite multe surprize sâmbăta aceasta, într-o zi dedicată minifotbalului, etapa a 29 a începând de la ora 14.

Iată programul complet al acestei runde: ora 14 Blacho Farel-AMG Romania I, ora 15 Friends Melarox-Teraplast, ora 16 Blanco-Leoni, ora 17 Shadows Arcalia-Vikingii, ora 18 Comelf-Muncelului, ora 19 Rimini-Energoplast, ora 20 Extratereștrii-Raal.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 705 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *