Sintetic, Cupa României: Șase din șapte merg mai departe! Vezi ce-a fost în prima zi de la Bacău! (FOTO/VIDEO)

Peste 1000 de jucători în 93 de echipe din toată țara joacă pe 7 terenuri sintetice din Bacău în cea mai mare competiție organizată de Federația de Minifotbal din România.

 

Șapte dintre echipele de la start sunt din Bistrița iar deja 6 dintre ele au trecut de faza grupelor.

 

Raal a căzut într-o grupă cu CV Bang Craiova şi Inter Conti Suceava. Fără 3-4 titulari care nu au făcut deplasarea, campionii au pierdut la scor de neprezentare în primul meci din grupă, 3-0 cu Inter Conti Suceava.

 

Și au fost nevoiți să se gândească serios la meciul 2, care le-ar fi putut aduce o eliminare rușinoasă în cazul unei înfrângeri. Nu a fost cazul, pentru că Negrea, Bucur, Conon și ceilalți au condus cu 5-0 la pauză și au câștigat în final cu 8-1, calificându-se între cele 64 de echipe care joacă sâmbătă în prima fază eliminatorie.

 

Vezi meciul 2 AICI!

 

 

Comelf s-a calificat dintr-o grupă cu Atletico Textila Focşani și Marcă Înregistrată Sibiu. Cu primul adversar s-a distrat, câștigând cu 8-4. De remarcat tripla lui Dobra, dar și paradele lui Ovidiu Bruta, mai ales în prima repriză.

 

Însă în meciul 2, echipa lui Logigan şi Câmpian a dat peste un adversar mai puternic și a pierdut categoric, 0-3.Însă rezultatul n-a contat decât pentru stabilirea poziției de pe care s-a calificat mai departe. Vezi mai jos rezumatul meciului cu Textila Focșani!

 

 

EMI Corporation a jucat în grupa a patra cu două echipe din Sibiu şi Iaşi. În primul meci, Lazăr Boldiș a deschis scorul, dar ieșenii au egalat imediat după pauză. Bistrițenii au rămas cu un om în minus la o eliminare de 5 minute, dar au rezistat până la final și au intrat la lovituri de departajare.

Lovituri pe care le-au câștigat, uite AICI!

 

În meciul 2, Emi a jucat la fel de bine și a câștigat cu 4-2, fiind singura echipă dintre bistrițene care se califică având două victorii.

  

FC Stone Team a prins în extremis calificarea dintr-o grupă grea, cu Decor Plus Iaşi şi Edei Sibiu. Au pierdut categoric, 4-0 în fața moldovenilor și era cât pe ce să nu învingă nici în meciul al doilea. O lovitură liberă a lui Măjer a adus egalarea iar apoi loviturile de departajare cu același Măjer în poartă, au fost decisive pentru o victorie de calificare. 

Vezi loviturile AICI!

 

„Beclenarii” de la Telefoane au fost cei mai norocoși după ce HDS Drobeta nu s-a prezentat în grupa a zecea și indiferent de rezultatele cu Soveja Constanța s-au calificat mai departe extrem de relaxați.

 

Muncelului FC a terminat pe 3 într-o grupă cu Soft Vision din Cluj şi ACS Drobeta, dar s-au calificat de pe cele mai bune două locuri 3 din cele 31 de grupe. O înfrângere usturătoare în primul meci cu cei din Cluj (1-5) n-a fost demoralizatoare pentru ai noștri, care au câștigat al doilea meci cu 4-1, cu golurile lui Bălan, Ionașc, Farcaș și Galbin. 

 

 Rimini a fost ghinionista primei zile a turneului. Trupa lui Goia a pierdut ambele meciuri la lovituri de departajare și a avut parte și de arbitraje dubioase cu Farmacia Victoria Tg. Jiu şi Inside Decor Timişoara. Vezi AICI loviturile cu timișorenii.

 

Așadar, 32 de meciuri eliminatorii se vor disputa sâmbătă, 6 dintre ele cu echipe bistrițene. Stați aproape de pagina de facebook a sportului bistrițean, unde veți găsi imagini video și foto, informații și comentarii de la aceste partide.

 

Iar la finalul zilei, intrați din nou pe sportulbistritean.ro, unde veți găsi materialul ce va sintetiza ziua a doua de la această Cupă a României.

 

 

 | 2.534 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *