Sintetic, Cupa României: Șase au plecat acasă, în joc a rămas doar una! Raal joacă în sferturi!

Șapte echipe din Bistrița au luat startul în Cupa României la minifotbal, competiție organizată la Bacău. Șase au trecut de grupe și au jucat astăzi în faza eliminatorie, doar Rimini părăsind competiția în prima zi, cu două înfrângeri la lovituri de departajare.

După prima fază eliminatorie, au mai plecat acasă Stone Team, învinsă cu 7-1 de Boromir Râmnicu Vâlcea, Telefoane Beclean care a pierdut pe finalul partidei cu Rapid Piatra Neamț (2-4) și Emi Corporation, 1-3 cu Phonesale Focșani.

Și au rămas în joc Muncelului (3-2 cu Play Sport Cafe Bacău), Comelf (2-0 cu Ares Ipa București) și Raal (1-0 cu la Ion și Maria București), toate 3 calificate în șaisprezecimi.

Însă după această fază, sita a mai cernut o dată și Comelf a ieșit și ea, învinsă cu 3-1 de Simco Arad.

În optimi, au ajuns doar Muncelului (8-1 cu Boldej Sălaj) și Raal (8-2 cu Fenix Play Piatra Neamț)

Revelația cupei, Muncelului (foto sus), a dat peste Boromir Râmnicu Vâlcea și s-a speriat prea tare de renumele adversarului. David Platon și ai lui au pierdut cu 3-0 cu largul concurs al arbitrilor și s-au oprit între primele 16 echipe din 93 câte au participat. Rezultat mai mult decât remarcabil pentru această inimoasă echipă de cartier.

Și uite așa a rămas în picioare doar campioana, Raal, care în optimi a trecut de Ergad Arad cu 2-1, cu două goluri marcate de Ghiță Negrea, și duminică dimineața, de la 9.00, va juca în sferturile de finală cu FC Buzău.

Indiferent de ce se va întâmpla în această fază a competiției, Raal ține sus steagul Bistriței și arată că are valoare. Chiar și fără câteva piese importante din motorul echipei (Cămărășan, Blaji, Precup), trupa lui Mateescu și Fodor are experiența și forța necesară pentru a ajunge măcar în semifinale.

Toate meciurile din ziua a doua a turneului de la Bacău le puteți revedea pe pagina de facebook a site-ului nostru, acolo unde puteți urmări și meciul de mâine dimineață.

 

 | 1.163 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *