Sintetic, Cupa înțelepciunii:„Nu cred că am fi pierdut acest meci, dacă s-ar fi terminat 1 – 1”, declară Arbitrii

Așa cum toată Bistrița aștepta, avem un campionat palpitant și goluri de generic, cu meciuri echilibrate dar spectaculoase, rezultate mai mult sau mai puțin surprinzătoare și spectatori fideli care sunt prezenți la toate partidele.

Interesul ridicat se datorează, cu siguranță, atât fazelor electrizante din timpul regulamentar de joc cât și micilor rivalități care există între sportiviiformațiilor angrenate în competiție.

Fără să mire pe nimeni, având și un lot valoros, garnisită cu foști jucători ai ligii I de fotbal, echipa Galacticii s-a instalat deja în fotoliul de lider. Titi Voica ne-a mărturisit că suplimentează primele de joc după fiecare victorie și că nu-I interesează decât câștigarea acestei prime ediții.

Old Boys a găsit soluția optimă în confruntarea cu limitele și puterile rivalilor și par că se mișcă fără precipitare, neafectați de obiectiv și complet agreabil privirilor de pe margine.

Deși par cumsecade, Pompierii defilează triumfal asfixiindu-și adversarii cu surâsul pe buze, repede și isteț precum o cobră.

Seniorii Leoni consideră că e prea devreme să-și valorifice experiența acceptînd, nu fără indispoziție ulterioară, înfrângerea din meciul cu Forever Young.

Mijlocul clasamentului conține echipe fără mari iluzii la vedere, ce par c-au ales mai întâi integrarea și-abia apoi progresul.

Călăuziți dramatic pentru moment, fără nici un orizont de prosperitate, jucătorii de la C.F.R., Heniu Prundu Bârgăului și Teo Astrabis caută împreună luminița roșie de la capătul clasamentului.

Iată rezultatele celei de-a doua etape:

1.      La Squadra – HeniuPrunduBârgăului5 – 4

2.      Galacticii – R.C.B. 6 – 4

3.      ProTaxi – C.F.R. (amânat în săptămâna 30 octombrie – 05 noiembrie 2017)

4.      TeoAstrabis – Pompierii3 – 7

5.      Arbitrii – Old Boys 1 – 2

6.      Seniorii Leoni – Forever Young 5 – 6

Clasamentul la zi (loc/echipă/puncte/golaveraj):

1. Galacticii – 6p (+4);2. Old Boys – 6p (+2);3.Pompierii – 4p (+4);4.Seniorii Leoni – 3p (+6);5.R.C.B. – 3p (0);6.Forever Young – 3p (0);7.Arbitrii – 3p (0);8.La Squadra-3 (-6);9.ProTaxi – 1p (0);10.C.F.R. – 0p (-2); 11.Heniu Prundu Bârgăului – 0p (-3); 12.TeoAstrabis – 0p (-5)

Etapaviitoare – a treia (săptămâna 23 – 29 octombrie 2017):

1.      Forever Young – La Squadra (amânat în săptămâna 30 octombrie – 05 noiembrie 2017)

2.      Old Boys – Seniorii Leoni (vineri 27 octombrie / ora 19.00)

3.      Pompierii – Arbitrii (sâmbătă 28 octombrie / ora 10.00)

4.      C.F.R. – Teo Astrabis (vineri 27 octombrie / ora 21.00)

5.      R.C.B. – ProTaxi (joi 26 octombrie / ora 18.00)

6.      Heniu Prundu Bârgăului – Galacticii (vineri 27 octombrie / ora 17.00)

Restanță din etapa a doua:

ProTaxi – C.F.R. (marți 31 octombrie / ora 19.00)

Partidele de minifotbal se dispută pe terenurile sintetice ale bazei sportive ALEX din Bistrița. Acolo se află expuse publicului susținător toate programările jocurilor, scorurile înregistrate și ordinea valorică după fiecare etapă.

 

 | 1.487 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *