Silvian Vlad vrea să câștige etapa zonală a ONSS

După ce a ratat turneul semifinal, Silvian Vlad mai are un singur obiectiv în acest an, ultimul an de juniorat pentru handbaliștii pe care îi antrenează. Juniorii I ai LPS Bistrița vor să se califice la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Pentru aceasta trebuie să treacă însă de faza zonală, ce se va desfășura la Bistrița la începutul lunii viitoare. Turneul va avea loc în sala de sport ”Dorin Moruțan” în perioada 3-5 aprilie. La acest turneu vor participa cele mai bune echipe de handbal din licee din 5 județe: Satu-Mare, Sălaj, Maramureș, Bihor și Bistrița-Năsăud, județul nostru fiind reprezentat de LPS. Meciurile se vor disputa în sistem fiecare cu fiecare, iar la final se califică o singură echipă mai departe.

”Vrem să câștigăm această fază și să ajungem la turneul final. Este singurul obiectiv care ne-a mai rămas în acest an. Avem o problemă, aceea că în data de 5 aprilie este programat și meciul din Campionatul Național, de la Cluj. O să vedem cum facem”, a declarat Silvian Vlad.

Juniorii I ai LPS Bistrița vor juca în următoarea etapă de Campionat Național, acasă, împotriva echipei CSS 2 Minaur Baia-Mare, ocupanta locului 4 în grupa F. Partida se va disputa în data de 1 aprilie, la Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv, cu începere de la ora 17.00.

 | 349 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On