Sigur nu-i vis? Bistrița bate Zalăul lui Tadici la 10 goluri și urcă pe podiumul primei ligi!

Cu 4 etape înainte de finalul campionatului, Gloria e pe locul 3 în clasament după o victorie de senzație cu HCM Zalău, 33-23.

Practic, i-am închis gura antrenorului Ghiță Tadici, învins atât de clar chiar și cu arbitrajul de partea lui. Deși Zalăul a avut 14 lovituri de la 7 metri, Gloria a fost cu o clasă deasupra și a câștigat fără drept de apel.

Bistrițencele, extrem de determinate, au început excelent și s-au impus din primul până în ultimul minut. Au trecut printr-un moment mai greu doar în primul sfert de oră, când au avut două eliminări în același timp, dar Pașca a gestionat bine jocul, a scos portarul și a păstrat echilibrul. Nici nu s-a simțit că sălăjencele au beneficiat de 9 lovituri de la 7 metri în prima parte și de avantaj numeric aproape permanent.

Laura Pristăvița a condus un joc bistrițean foarte bun, la care au contribuit toate, dar absolut toate fetele ce au intrat pe teren. Au fost plus 4 goluri la pauză, însă după reluare diferența s-a mărit și l-a resemnat pe Gheorghe Tadici, învins categoric de această dată.

”Arbitrajul a făcut diferența” a spus la final, jenat și el de penibilele vorbe ce i-au ieșit din gură. Altfel cu greu ar putea găsi o explicație în afara unei diferențe de valoare ce s-a văzut clar din orice colț al tribunei.

Cu această victorie, Gloria intră pe linie dreaptă în lupta pentru locul 3 și pentru cupele europene. Mai avem de jucat la CSM București, cu Galați, la Brăila și un ultim meci cu Râmnicu Vâlcea.

Au marcat pentru Gloria 2018: Valentina Ardean Elisei (8), Laura Pristăvița (7), Nicoleta Dincă (5), Almudena Rodriguez (4), Teodora Bloj (2); Daniela Todor (2), Daniela Rațiu (2); Andreea Bărbos (1); Magdalena Paraschiv (1) și Szilvia Szabo (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 8 / 25 de mingi trimise de jucătoarele oaspete pe poarta sa (32%), iar Ana Maria Inculeț 6/12 (50 %):

 

 | 2.048 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *