Sergiu Costin și-a botezat fetița

Sergiu Costin și-a botezat fetița

O parte dintre foștii și actualii jucători ai Gloriei s-au reunit la botezul fetiței lui Sergiu Costin pentru a cinsti numele Amaliei Maria așa cum se cuvine. Cu chef și mare veselie.

Albuț, Nalați, Mândrean sau Chibulcutean au fost doar câteva nume importante din echipa Gloriei care au ținut să fie alături de Sergiu Costin la botezul fetiței sale. Detașați de grijile campionatului, fotbaliștii, dar și prietenii lor, s-au adunat pentru a-și împărtăși impresiile din acest sezon care, așa cum se știe, a avut de toate. Pandurii lui Chibulcutean și Mândrean s-au salvat pe final, ”ajutând-o” și pe Gloria, iar Costin încă mai așteaptă să vadă dacă va juca sau nu în cupa UEFA-Intertoto. Nași la botez au fost Sergiu Mândrean, Sergiu Brujan (Oțelul Galați) și Călin Farcaș. Cu o săptămână în urmă Alin Chibulcutean și-a botezat și el fetița, acest lucru determinându-l pe fundașul Pandurilor să petreacă un concediu pe lângă casă: „Am avut un sezon greu, ne-am salvat în ultimul moment. Sper să nu mai trecem prin așa ceva. Voi avea un concediu în familie, destul de scurt, după care în luna iunie ne reîntoarcem acolo unde ne este meseria”.

Nici Costin nu va sta mult pe acasă, Oțelul Galați reluându-și pregătirile pe 9 iunie, astfel că va petrece cu siguranță cele mai frumoase zile alături de familie: ”Voi sta cât mai mult cu fetița mea până voi pleca la Galați. Sper să primim săptămâna aceasta o decizie favorabilă și să jucăm în Intertoto. Ar fi foarte bine pentru noi, iar la anul vom ataca din nou o cupă. La titlu nu ne putem gândi, pentru că nu avem echipă de așa ceva. Vom încerca să repetăm evoluțiile din acest an”.

 | 142 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On