Sebi Moga, secund în Cipru, la Aris Limasol! Padbolul rămâne pe mâini bune!

Sebi Moga îl va urma pe Eugen Neagoe în Cipru, unde fostul secund al lui Victor Pițurcă la echipa națională, a semnat cu  Aris Limassol, nou-promovată în prima ligă din ”Insula Afroditei”. Moga va fi antrenor secund și va lăsa afacerea pornită la Bistrița, terenul de padbol, pe mâna fiului său, Patrick.

Eugen Neagoe îi va lua locul pe banca ciprioților lui Akis Ayiomamtis, care a fost numit în post în iulie 2014. Aris a promovat după ce a terminat pe locul 3 în sezonul trecut al ligii a II-a din Cipru.

Aris e pe locul 13, penultimul, în clasament, cu doar un punct după primele trei etape scurse din campionatul cipriot. Nu mai puțin de 6 fotbaliști români au evoluat în anii trecuți pentru Aris. Ion Geolgău, Laurențiu Diniță, Claudiu Ionescu, Adrian Mihalcea, Costel Mozacu și Mihai Stere sunt românii care au jucat la această echipă care are 85 de ani de existență. Până să vină Neagoe, Mihai Stoichiță fusese singurul tehnician de la noi care condusese formația din Limassol, în sezonul 2007-2008.

sportulbistritean.ro

 | 496 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *