Se încinge lupta la vârf

Se încinge lupta la vârf

Săptămâna trecută a avut loc și marele derby al Ligii a 4-a, dintre echipele Progresul Năsăud și Heniu Prundu-Bârgăului. Gazdele au condus ostilitățile pe tabelă în permanență. După ce Tomoraoga a ratat o ocazie foarte mare, Nalați având un reflex de zile mari, Marius Pop a deschis scorul în minutul 37, marcând din apropiere. După pauză, oaspeții au forțat egalarea, însă cei care au marcat au fost tot gazdele, Șuvei reușind să înscrie în urma unei centrări a noului intrat Mocanu (min. 67). Liviu Halostă a mai dat ceva speranțe bârgăuanilor, reducând din diferență în minutul 87, însă după numai un minut Mocanu a închis tabela și implicit meciul. Pentru Progresul au jucat Nalați, Cira, Chitul, Ilovan, C. Pop, Tomoioagă, Șuvei, Hâlmu (Grigor), Coșneac, M. Pop (Mocanu), Gălușcă (Canceu), în timp ce Heniu i-a avut în teren pe H. Pop, Sălăgean, S. Halostă, Urdă, L. Halostă, Mureșan, Greab, D. Pop, Tomoroga, Svoboda, Năstase.

Cetate a intrat „pe fir”

Nimeni nu îi mai dădea vreo șansă echipei din Cetate la promovare, asta și din cauza diferenței de puncte dintre ea și primele două echipe. Voința Cetate a schimbat antrenorii, iar în acest retur a fost cea mai tare, adunând victorii după victorii. Ajutată de rezultate, echipa a reintrat în cărți, iar acum are șanse egale de promovare cu Bârgăul și Năsăudul. Mai mult, etapa viitoare Voința va juca la Năsăud, iar în cazul unei victorii s-ar întâlni la baraj cu CFR II Cluj. Deocamdată Progresul este lider și continuă să aibă prima șansă, în timp ce Heniu lasă impresia că ar fi abandonat lupta, după ce în această etapă a pierdut la codașa din Rebra.

Vă prezentăm ultimele jocuri ale primelor trei echipe din clasament:

Etapa a 25-a: Heniu Pr. Bârgăului – Voința Livezile, Progresul Năsăud – Voința Cetate

Etapa a 26-a: Silvicultorul Maieru – Progresul Năsăud, Someșul Reteag – Heniu Pr. Bârgăului, Voința Cetate – Minerul Rodna

 | 179 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On