Pui, pui, te-am scuipat, domn primar! Un material de opinie semnat de Adrian Linca

Un fel de v-ați ascunselea a jucat azi primarul Ovidiu Crețu în fața presei bistrițene, rușinată, parcă, de rușinea lui. 

”Ați schiat în Austria săptămâna trecută?”, l-a întrebat Tina Țucui de la Agerpres, la baza pârtiei din Wonderland.

”Nu!”, a răspuns el ferm și bucuros, probabil, de felul în care i-a fost adresată întrebarea. Fiindcă n-a schiat în Austria, ci altundeva, n-am aflat unde, în Germania sau în Italia.

A venit apoi o altă întrebare: ”Domnul Tănase vă însoțea?” Hm, asta nu i-a prea plăcut și s-a bâlbâit: ”Acuma chiar trebuie să spun nevastă-mea, fiică-mea sau cine mai venea… Tănase sau Costică sau alții”, a bâjbâit primarul un răspuns, incomodat clar de temă.

Apoi a zis că a fost cu mașina de serviciu în delegație. Bun, dar cât exces de zel ar trebui să faci ca să-ți iei concediu de odihnă și să te duci lamuncă? Și dacă ai fost în delegație, ce cărai deasupra, pe mașina de serviciu? Sau de ce-ar fi așa un secret locul în care te-ai delegat, în ce țară și în ce oraș ai fost, ce interes de serviciu te-a mânat?

Sunt întrebări pe care sportulbistritean.ro i le-a adresat astăzi în scris, alături de altele,  în baza legii 544, a liberului acces la informațiile publice.

Sigur că n-avem mari speranțe că o să ne răspundă sincer la ele. Dar e un prim pas civilizat și legal ca să terminăm odată cu vrăjeala asta de doi lei.  Nu poate lua de proastă toată Bistrița, nu se poate juca așa cu toată presa locală. Da, trebuie să ne spună dacă a fost cu nevastă-sa, cu Tănase sau Costică, dacă și-a luat diurnă sau a alimentat din banii Primăriei.

Pentru că ar fi nu doar o bătaie de joc la adresa bistrițenilor, ci și o problemă de legalitate. Văd că nu-l ia nimeni la întrebări în mod oficial și că opoziția ne face galerie, nouă presarilor, de pe facebook. În loc să facă demersuri concrete pentru a afla adevărul.

E clar, de data asta primarul Ovidiu Crețu a întins prea tare coarda. Și în loc să-l vedem smerit, cu explicații de bun simț și cu cenușă-n cap, avem parte de aceeași atitudine aroganto-sfidătoare.

Pui, drăcia dracului!

Adrian Linca

 | 6.909 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Un om cu cap de bou!Esti un bou o mizerie cel mai prost primar de dupa 90 sa-ti iei struti si merele in mantinela si sa le duci cu tine in groapa esti o rusine o sapt ai aparut la PRO TV zi de zi si tot tu esti.Nu ai fost instare sa duci mai departe cu toata primaria ce a realizat Padureanu mandria orasului Gloria Bistrita dobitoc cu pedale!

    Post a Reply
  2. Cel mai bun comentariu!!!Felicitari domnule Florean adevarul doare!Muie Cretu sa tio bag in gura fraiere bot de cal!!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *