Scoatem capul și la atletism: Sebastian Tomoiagă, campion național la juniori 3!

Campion național de cros, Sebastian Gregory Tomoiagă a reușit o performanță mare și pe pistă, la Campionatele Naționale de sală de la Bacău.

Sportivul legitimat la CSM Bistrița și antrenat de Dragoș Mihali a terminat primul cursa de 3000 de metri la juniori 3.

Tomoiagă are 15 ani și a fost descoperit acum un an și jumătate la Moisei, în localitatea natală a antrenorului său. E elev în clasa a 8-a la Liceul cu Program Sportiv și e vârful de lance al noii generații antrenate de Mihali.

”E o performanță importantă pentru acest sportiv, în care îmi pun mari speranțe. A fost campion național la cros, acum e la primul titlu pe pistă. Vor urma cu siguranță și altele. În 14 aprilie urmează să mergem la Botoșani, unde se desfășoară naționalele de cros din acest an”,spune Mihali, mândru de noua lui descoperire.

 | 7.597 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. felicitari pentru locul ocupat.timpul realizat lasa mult de dorit. este de valoarea copiilor. D-le Linca inca o data dati dovada ca nu sunteti informat cu atletismul. Daca acum atletismul scoate capul la jun. III cu un rezultat sub mediocru ce spuneti de rezultatele lui Daniel Rus de la Athletic Club Bistrita. dublu Campion national la jun II in probele de 1500m si 3000m rezultate de nivel european la cadeti,rezultate ce l-au propus in lotul de jocuri olimpice ale cadetiloe din acest an de la Buenos Aires.Poate scoatem capul si cu rezultatul lui Mustatea de la L.P.S.jun.I la Camp. de sala din acest an in proba de 1500m ,este vicecampion national .Deci D-le Linca atuncicand scrieti despre atletism va stam la dispozitie cu informatii corecte fara a da titluri bombastice articolelor.

  Post a Reply
 2. Domnule Profesor Zanca Ioan ma numesc Prasneac Cristian sunt antrenor de atletism la CSM Dorna Vatra-Dornei va cunosc personal pe dvs si soția dvs cunosc și colegi nostri Dragos Mihali și Cucerzan Alina cunosc și sportivii Rusu ,Tomoiaga si Mustața nu este frumos ca Bistritean care va antrenați pe acelaș stadion cu colegi dvs sa faceți jigniri și comparați intre sportivii și antrenori sportivii vin și pleaca și noi colegi trebuie sa ne uitam in ochi nu cu privirea in pamint cind ne vedem fața in fața lasați rautațile .Ca si de la Dragos avem de invatat ca avut Campionii Europeni și Mondiali și de la Dvs avem de invatat sunt un antrenor tinar și chiar nu cred ca are rost sa ne facem siguri reclama rea pe net.
  In rest felicirari pentru sportivul Rusu și sa aveti cit mai mari rerzultate cu el.
  Dar sportivul Tomoiaga a facut o cursa tactica care a stat pina in ultimi 400 de metri care ultimi 400 metri a mers 59,84 care cred ca sportivul dvs nu cred ca rezista acest tempou. Bafta Tomoiaga,Bafta Rusu,Bafta Mustata la multe medalii Naționale și Internaționale

  Post a Reply
 3. Domnule, Prasneac va rog sa cititi mai cu atentie comentariul meu, ma refeream la titlul articolului ,,Scoatem capul și la atletism!,,. In comentariul meu am felicitat sportivii pentru locurile ocupate atat pe Tomoioaga cat si pe Musteata. Comentariul meu s-a adresat critic celui care a scris articolul si daca va uitati bine am dat si numele, nu era adresat lui Mihali.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *