Şcoala de Fotbal Constantin Sava face înscrieri pentru copiii născuţi în anii: 2013, 2014, 2015

De ce să alegeţi Școala de Fotbal Constantin Sava?

”Pentru că noi, prin tot ce facem, prin programele noastre de antrenament, NU OMORÂM BUCURIA COPIILOR DE A JUCA FOTBAL.

Mark O’Sullivan (specialist în fotbalul pentru copii) spune: “Să fim sinceri, programele sportive cele mai de elită NU SUNT concepute pentru a satisface nevoile copiilor; ele sunt concepute în întregime pentru a satisfice ambițiile adultilor (parinti si antrenori)”.

Cluburile rar întreabă: aceste programe fac bine copiilor?

Dezvoltând acest subiect, putem afirma ca aceste programe nu ţin cont de vârsta copiilor şi de necesităţile lor la această vîrstă, ele sunt distructive, acesta fiind  motivul pentru care copiii în proporţie de 60% se lasă de fotbal, înainte de vârsta de 14 ani.

Chiar dacă adulții prețuiesc și doresc in primul rând obţinerea de trofee şi rezultate imediate, COPIII doresc să se distreze, să se simtă competenți si utili, să învețe ceva, să fie cu prietenii și să împărtășească bucuria practicarii fotbalului, cu părinții lor.

Copiilor nu le place când este prea multa presiune, când rezultatul  este cel mai important lucru, atunci când antrenorii au copii favoriti, când părinții și antrenorii fac presinune ca jucătorii să facă fotbal cu forţa.

Ţinând cont de aceste necesităţi, pentru clubul nostru  ESTE IMPORTANT să oferim garanţia că antreamentele noastre vor fi plăcute, distractive, variate, cu multe noutăţi.

Dorinţa noastră este să ne asigurăm  că în fiecare săptămână copiii se vor întoarce cu plăcere şi nerăbdare la antrenamente, pentru a acumula şi mai multe experienţe pozitive.”, se spune într-un material de prezentare al școlii.

 

 

 

 | 606 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *