Scandal la Cetate! Lechința pierde în prelungiri și dă vina pe arbitrul Tămaș! VIDEO

Viitorul Lechința a avut 1-0 din minutul 55 și a pierdut cu 2-1 în minutele de prelungiri, pe două faze ce vor fi îndelung discutate de-acum înainte. Partida s-a încheiat cu două eliminări, îmbrânceli și scandal, dar și cu un raport suplimentar întocmit de arbitrul Paul Tămaș.

După numărul de vedete din teren, Lechința ar fi trebuit să fie câștigătoare încă dinaintea fluierului de început. Chiar dacă au rămas fără mulți jucători în această iarnă și nu l-au avut nici pe liderul lor Ghiță Negrea în teren (accidentat), Viitorul a arătat ca o selecționată județeană. Nici de partea cealaltă nu au lipsit numele cunoscute, însă parcă mai puține decât la oaspeți.

Prima repriză a fost dominată de lechințeni, cel puțin la numărul de ocazii clare de gol. Însă rezultatul a fost alb la pauză. După reluare, Bodolan a deschis scorul după o acțiune frumoasă și meciul părea că se rupe în favoarea Lechinței. Însă în ultimul minut, arbitru Paul Tămaș l-a eliminat pe fundașul Ștefoi la al doilea galben și oaspeții au resimțit din plin eliminarea. Au luat gol la următoarea fază, Dodea fiind artizanul egalării.

Iar în al patrulea minut de prelungiri, același Paul Tămaș a pus bomboana pe coliva Viitorului din Lechința, arătând punctul cu var la o fază destul de clară de penalty. A executat Apostolache, nu înainte de încă o eliminare, cea a portarului Cioncan, la al doilea galben pentru indisciplină. Golul marcat din 11 metri a adus scandalul. Un scandal născut din frustrarea unui meci decis în prelungiri, tratat destul de superficial mai ales de oaspeți vreme de 90 de minute.

S-au împărțit pumni, picioare și s-au folosit multe îmbrânceli, motive suficiente pentru arbitru să întocmească un raport suplimentar în care să acuze gazdele că n-au luat toate măsurile pentru a nu se ajunge la așa ceva.

Cetate: Gălățan, Suciu (86 R. Apostolache), Recean, Patca, Georgiu, Dodea, Hâlmu (86 Varvari), Andrieș, Gotea (Gordea 76), Dumitrean (Marica 58), V. Apostolache

Lechința: Cioncan, Ștefoi, Hipi, Călin Pop, Cr. Pop, Bodolan, Șuvei, Huciu, Boaru (86 Dragoș), Tomoioagă, Coste

În scurt timp veți avea pe site fazele cele mai importante, faze ce vor fi analizate mâine, în timpul emisiunii Corner, de la As TV de la ora 20.00

Adrian Linca

 | 216 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *