„Scandal de proporții!”Prosport și Citynews scriu despre circul lui Manea!

 

"Scandal de proporții după meciul Gloria Bistrița – CFR Cluj, meci pierdut de bistrițeni cu scorul de 5-0. Extrem de nervos de rezultat, antrenorul principal al Gloriei, Nicolae Manea, și-a lovit ofițerul de presă și i-a cerut unui jurnalist să părăsească stadionul, amenințându-l că altfel îl lovește", scrie citynews.ro.

În materialul apărut după meci, apare filmul evenimentelor exact așa cum s-au petrecut ele. 

 

"După o serie de întrebări puse de jurnalistul sportiv Adrian Linca, legate de modul în care așează în teren jucătorii și de schemele de joc, antrenorul Manea, iritat de întrebări i-a cerut acestuia să părăsească terenul.

„Ați depășit toate limitele, să loviți un ziarist mi se pare inacceptabil, peste toate limitele bunului simț. Că ați dat cu targa, că ați făcut ce ați făcut, ne-am distrat, dar că ați lovit un ziarist este grav de tot și din momentul acesta vă cer demisia în fiecare secundă, în fiecare zi și în fiecare rând pe care îl voi scrie”, i-a spus Adrian Linca lui Manea.

„Ar fi bine să pleci să nu te iau la pumni și pe tine. Ia-o ușor și pleacă, ușchește-te și du-te. Du-te că ne-am plictisit de tine. Du-te, du-te cu Dumnezeu. Pleacă. Pleacă. Ușcheală” a zbierat Manea la Adrian Linca de la Sportul Bistrițean.

„Nae, potolește-te” îi spunea Jean Pădureanu, în timp ce Manea continua „Cară-te și scrie ce vrei, băi căpățână  mare. Scrie ce vrei tu, ai auzit! Hai ușcheală, să nu te mai văd aici”, a spus Manea. „Stai liniștit, ce vrei să intri în pușcărie”, încerca să-l calmeze Pădureanu.

Odată plecat Linca, Manea și-a îndreptat atenția către ceilalți jurnaliști prezenți pe stadion. „Măi când s-a desființa fotbalul de aici ce-o să mai scrieți, dacă așa continuați voi. Unde mai scrieți voi, spuneți-mi și mie”, a mai spus Manea și a fost consemnat de citynews.ro.

Vezi materialul complet aici

Și site-ul prosport.ro a titrat: "Scene incredibile după Gloria-CFR". După meci, la conferința de presă, Manea și-a cerut scuze pentru gestul său: "Îmi pare rău, a fost o reacție la nervi!" A fost însă doar un calm aparent. Imediat după ce s-a încheiat conferința de presă, Nicolae Manea a sărit să bată un ziarist care scrie pentru presa locală: "Vrei să-ți rup și celălalt tendon?", s-a răstit Manea către acesta.


Jurnalistul a fost salvat de intervenția lui Jean Pădureanu, care cu greau a reușit să-l țină pe Manea să nu-i aplice ziaristului o corecție fizică.

În altă ordine de idei, Pădureanu s-a declarat nemulțumit de rezultatele Gloriei: "Dacă eu eram președinte, îl dădeam afară pe Manea, dar eu sunt președinte onorific"

 | 392 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *