Sava: „Nu avem emoții la baraj”

Antrenorul echipei Voința Livezile, Constantin Sava, a acordat un interviu pentru ”Sportul Bistrițean”, în care a vorbit despre acest campionat dar și despre meciul de baraj. Sava spune că echipa sa a omorât miza pe final de campionat prin jocul foarte bun și că nu se teme de meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a.

Cum a fost acest campionat?

Pentru mine este o experiență foarte plăcută, mai ales că am terminat pe primul loc. A fost un campionat destul de reușit, mi-au plăcut vreo 4-5 echipe, care au avut un joc, pentru nivelul acesta, bun spre foarte bun. Am putut să constat că, față de alți ani, au scăzut actele de indisciplină, echipele au fost mai mult preocupate de joc, ceea ce este un fapt îmbucurător.

Ați avut emoții în retur, că nu veți câștiga campionatul?

Nu am avut emoții pentru că tot timpul am fost preocupați de joc, să avem o echipă competitivă. Ne-am do-rit să câștigăm, dar nu a fost primordial locul întâi. Am vrut să avem o echipă competitivă pentru ca, dacă ieșim pe primul loc, să putem face față la baraj. Cred că avem cei mai buni jucători pe post. Selecția a fost una continuă. Cred că am avut până acum vreo 50 de jucători. Eu zic că la momentul actual au rămas cei care vor să facă performanță, care își doresc performanță și cred că am fost cea mai disciplinată echipă din campionat.

Ați omorât miza în ultimele etape de campionat…

Am omorât-o prin joc. Eram convins că așa o să se întâmple. În iarnă nu am avut terenuri, nu am avut unde să ne pregătim. Ca și toate echipele, ne-am chinuit, prin noroi, pe unde am putut și eram convins că după ce vom avea 6-7 jocuri, echipa va crește de la meci la meci și asta s-a și întâmplat. După jocul cu Bârgăul, eu zic că e într-o formă maximă.

Știți cu cine jucați la baraj? Aveți emoții?

Nu avem emoții și nici nu ne-am interesat cu cine picăm. Este un joc normal, de baraj și încercăm să transmitem asta și la jucători. Echipa mai bună trebuie să câștige și sperăm să fim noi. Am înțeles că nu s-a hotărât nimic, pentru că nu se știu campioanele de județ. După ce se știu campioanele se împerechează județele.

Aveți o echipă care poate promova anul acesta?

Eu îi cunosc pe băieți de mici, cu mulți dintre ei am lucrat și la juniori și cred că avem șanse mari la promovare.

Mai aveți nevoie de jucători dacă promovați?

Dacă promovăm cu lotul actual, ca să putem face față în Liga a III-a, cred că ne-ar mai trebui 3-4 jucători.

Rămân cei pe care îi aveți?

Eu asta vreau. Probabil Măjer o să dea niște probe de joc pe la echipe de Liga II-a și de Liga I. El e cel mai îndreptățit să plece.

Cu baza sportivă ce se întâmplă?

Am înțeles că a fost licitație și săptămâna aceasta se vor porni lucrările. Ultimul meci acasă, cel cu Jelna, îl vom juca probabil la Bârgău.

 | 194 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On