Șase sportivi, 5 medalii! PFG Bistrița, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Kick Boxing Wako!

Sâmbătă, 23 martie a avut loc la Bacău, Campionatul Național de Kick Boxing Wako, sub egida Federației Române de arte marțiale de contact.

Clubul Professional Fight Gym Bistrița a fost reprezentat cu 6 sportivi, dintre care 5 au și obținut medalii.

Lutaniuc Sebastian devine pentru a 3-a oară consecutiv campion național, de data aceasta la o greutate superioară +91kg (juniori mari).

Tot la grei, dar la seniori, Daniel Morar (jandarmul) obține pentru prima dată un aur la Campionatul Național.

La juniori, Bogdan Medviski, la categoria 60kg, pierde finala obținând medalia de argint.

La categoria 67 kg, Scurtu David pierde în semifinale, dar obține și el medalia de argint.

Bogdan Suru revine în competiție după o accidentare suferită în decembrie care l-a ținut departe de ring 3 luni, și pierde în sferturile de finală.

Am avut și o fată care ne-a reprezentat, obținând medalia de argint, Giulia Trifan, de două ori campioană națională 2017, 2018, care pierde finala la limită.

Campionatul Național a reunit 47 de cluburi din toată țara și un număr de 330 de sportivi. A fost o zi foarte grea, care a început la 9:30 dimineața cu ședința tehnică, și s-a încheiat cu ultimul meci în jurul orei 23:30.

“A fost un consum mare de energie, dar nimic nu se compară cu bucuria rezultatelor obținute” , ne-a declarat antrenorul Ionel Burduhos.

Înainte cu o săptămână de Campionatul Național, a mai avut loc o competiție de amatori, organizată la Deva, numită “Centura României”, competiție în sistem piramidal, la 14 categorii, la care învingătorii au primit pe lângă centuri și premii în bani din partea organizatorului Claudiu Florescu.

Clubul Professional Fight Gym Bistrița a participat cu 17 sportivi, 5 dintre ei în piramide iar restul la super fight.

În piramida categoriei 75kg, seniori, Șumfelean Andrei reușește să aducă centura acasă, la fel și David Scurtu la categoria 71kg, seniori.

Medviski Bogdan obține locul II într-o categorie superioară, 65kg, Zbrabău Ionuț, după două victorii prin K.O, pierde finala la 70kg, juniori, iar David Dip pierde în semifinală.

În super fight-uri, Tarpian Remus și Răscol se impun obținând victoria, iar Bolfă Alexandru și Călinescu Rareș pierd la puncte.

Fiind la primul lor meci, Haidar Raul, Mogiosi Zoli, Hangan Patrik, Călinescu Andra, Danci Paul, Apostol Ionuț, Motiu Darius, Ianoș Emanuel, pierd toți la puncte.

 

 | 3.061 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. La categoria 67 kg, Scurtu David pierde în semifinale, dar obține și el medalia de argint.
    Atuncia cei din finala pentru unu si doi, ce medalie primesc?
    daca Scurtu in semifinala are argint cei doi din finala lupta pentru „Platină”

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *