Săsărman și Zăgrean conduc Gloria în meciul de la Galda! împreună au aproape aproape 600 de partide în alb-albastru!

Gloria s-a repliat rapid după haosul de la începutul săptămânii și va continua parcursul ei în Liga a treia, fără prea mari pretenții de revenire în Liga a doua. Au plecat antrenorii Coroian și Negrean, iar în locul lor au fost instalați Valer Săsărman și Dorel Zăgrean. Cu ei în frunte, Gloria se va deplasa sâmbătă dimineața la Galda, în județul Alba, unde este programat jocul din etapa a 5-a a Ligii a treia.

Din lotul pe care cei doi îl au la dispoziție lipsesc Sergiu Costin, Alin Chibulcutean și Adrian Nalați, care au decis că nu mai pot continua la Gloria în condițiile actuale. Astfel, problema cea mai mare a tehnicienilor este în centrul apărării unde, alături de Hlinca,ar putea juca Fizeșan sau Bolbos.

Partida este programată să înceapă la ora 17.00

Valer Săsărman și Dorel Zăgrean sunt doi foști jucători născuți în județul nostru, primul la Măluț iar cel de-al doilea la Mărișelu. Săsărman are 45 de ani și a jucat peste 400 de meciuri la Gloria, între anii 1990 și 2002, în multe dintre ele purtând banderola de căpitan. A mai antrenat în Liga a treia, acum 8 ani la Someș Gaz Beclean. Dorel Zăgrean are tot 45 de ani și a jucat și el peste 120 de meciuri la Gloria, între 1990 și 1995. Apoi s-a transferat la FC Național, de unde a ajuns în Olanda, la Fortuna Sittard, pentru 3 sezoane. Din 2000 până în 2002 a jucat în Germania la Dinamo Berlin, iar apoi a revenit la Bistrițapentru încă un campionat. A antrenat până acum doar echipe de juniori. Cei doi tehnicieni au făcut parte din echipa Gloriei care a câștigat Cupa României, cea mai bunăperformanță din istoria clubului bistrițean.

sportulbistritean.ro

 | 257 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *