Săptămâna tineretului, marcată ca lumea de Direcția pentru Sport și Tineret!

 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud a organizat o conferință de presă în care au fost prezentate manifestările organizate, în partenariat cu Inspectoratul Școlar Județean, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Colegiul Tehnic Infoel, Camera de Comerț și Industrie , Liceul de Arte Plastice și Primăria Bistrița, în perioada 02-09 mai 2013, cu ocazia săptămânii tineretului.

Astfel pe 2 mai, la Sala Polivalentă, ora 10, are loc evenimentul ”Mișcare prin dans”. Se va organiza un concurs de dans pe echipe, fiecare echipă va fi formată din 4-6 membrii și un concurs de majorete pe echipe formate din minim 5+1 și maxim 10+1 membrii. Pot participa tineri cu vârste cuprinse între 14-35 ani, înscriirele se fac la sediul DJST, strada Parcului nr.1.

”Crosul Tineretului” va avea loc pe data de 8 mai.

Tot pe 8 mai, ora 10, pista stadionului Jean Pădureanu,  vor avea loc concursuri sportive la: viteză, rezistență, ștafetă, aruncare minge oină, săritură în lungime, pentru elevii din clasele V – VIII.

 ”Târg de joburi”, va avea loc pe 8 mai, în cantina Colegiul Tehnic Infoel, între orele 10,00-12,00

”Ziua Europei”v-a fi marcată pe 9 mai începând cu ora 12,00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde va fi amplasat un punct de informare al DJST pentru promovarea ofertei turistice și de tineret, precum și un moment artistic de dans și majorete. De asemenea DJST va participa în calitate de partener la toate evenimentele organizate de către Camera de Comerț și Industrie pe data de 9 mai: parada Statelor Membre, standurile Statelor Membre adresate elevilor de liceu , concurs de desene pe plăci de rigips.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 311 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *