Mai e o săptămână până la Mix Kombat 4! Afișul e gata!

In an centenar Clubul Sportiv  Profesional Fight Gym cu susținerea CONSILIULUI JUDETEAN BISTRITA-NASAUD  va invita la MIX KOMBAT 4!

Mai avem o săptămână de pregatire pentru marele eveniment care va avea loc la Sala Polivalenta din Bistrita in data de 17 noiembrie începând cu ora 19.

”După cum v-am obisnuit si anii trecuți vrem să vă oferim un spectacol marțial de zile mari…eveniment international care rauneste 24 de sportivi din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria si Romania! Vor fi meciuri la diferite categorii de greutate cu un  nivel tehnic ridicat. In Main event va lupta urmașul lui Morosanu, puternicul sportiv Sebastian Cozmâncă care acum o lună a câștigat centura categoriei 95 kg la Dynamite Fight Show, el va lupta împotriva lui Yuri Gorbenco un sportiv din Ucraina cu 10 kg mai greu decat el. Co Main Eventul va fi un meci de centura la categoria 81 de kg între bistriteanul Singeorzan Emilian si Koncz Attila din Ungaria ambii sportivi câștigând meciul din Mk3.”,spune Ionel Burduhos, președintele clubului Profesional Fight Gym

 | 883 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *