Sănmărtenii – da, Mândrean – nu

Lucian și Dinu Sănmărtean au semnat ieri cu Gloria pe un an de zile. În schimb, Mândrean nu mai vrea să audă de Pădureanu

Lucian și Dinu Sănmărtean s-au înțeles cu Jean Pădureanu la doar două zile înaintea startului de campionat. Ei au semnat pe câte un an de zile, dar pot pleca în orice moment au o ofertă mai pună. Nodul gordian al negocierilor nu a fost legat de bani, ci de o clauză pe care Pădureanu ar fi vrut să o impună. Aceasta se referea la un număr de jocuri obligatorii, pe care fiecare dintre cei doi trebuia să le bifeze ca să-și primească banii. Dacă Dinu ar fi acceptat această condiție, Lucian nu a vrut nici în ruptul capului. El știe că are deseori probleme de sănătate și că are probleme în a evolua constant pe toată durata unui campionat. Însă, în cele din urmă, fiecare a lăsat de la el și Sănmărtenii vor îmbrăca echipamentul Gloriei în următorul sezon. Lucian va primi în jur de 60.000 de euro pe sezon, iar Dinu se pare că va avea în jur de 1.000 de euro pe lună.

Mândrean își caută echipă în liga a doua

În schimb, Sergiu Mândrean nu a acceptat condițiile impuse de Gloria și își caută în prezent o altă echipă. Fundașul a renunțat să mai participe la antrenamentele Gloriei după o discuție purtată săptămâna trecută cu președintele Jean Pădureanu, legată de contractul pe care urma să îl semneze la Gloria. Mândrean susține că Pădureanu i-ar fi impus o sumă de trei ori mai mică față de cea propusă
înainte de începerea pregătirilor.

„Una am discutat când m-am reîntors la Gloria și alta mi s-a spus acum. Credeam că o strângere de mână și cuvântul lui Jean Pădureanu sunt suficiente. Nu pot accepta un contract de liga a treia”, spune fundașul dreapta care a evoluat ultima dată la Pandurii Târgu Jiu.

Mândrean se consideră păcălit de Gloria, cu atât mai mult cu cât perioada de transferări se apropie de final. El își caută acum o altă echipă dar crede că are foarte mici șanse să-și mai găsească o varianta în prima ligă. „Dacă știam la începutul pregătirilor, puteam găsi o altă ofertă. Dar m-au lăsat să mă pregătesc în cantonamentul de la Brașov și a trecut vremea pentru alte contracte”, declară fotbalistul.

Mândrean spune că unul dintre motivele pentru care Pădureanu s-a răzgândit este concurența cu Vagner și Odoroabă pentru postul de fundaș dreapta. „Cred că m-aș fi putut lupta cu ei pentru un post de titular”, mai spune Sergiu. El zice că în aceeași situație se află și alți fotbaliști bistrițeni întorși acasă, cum ar fi Cornea, Radu Răzvan sau Șomodean, care au renunțat și ei să semneze un contract cu Gloria.

 | 94 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On