Sâncrăian pierde la TAS deși nu știe să fi apelat cineva la acest tribunal!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a publicat aseară un comunicat în care scrie că Sâncrăian a fost descalificat de la Jocurile Olimpice de la Rio deși nu știe nimeni cine a apelat la această instanță.

TAS precizează că Gabriel Sâncrăian "a comis o încălcare a regulamentului antidoping, după ce a fost testat pozitiv la testosteron exogen, o substanță nespecifică aflată pe lista produselor interzise de Agenția Mondială Antidoping (AMA/WADA), cu ocazia unui control efectuat în timpul competiției, pe 12 august 2016".

Constactat de sportulbistritean.ro, Gabriel Sâncrăian s-a arătat surprins de această informație,cu atât mai mult cu cât nu știa ca cineva să fi apelat la TAS. ”Nu știu nimic. E ciudat că se întâmplă atâtea lucruri fără să mă anunțe și pe mine cineva”, a spus Sâncrăian.

Nici directorul Clubului Sportiv Municipal, Adrian Moldovan, nu înțelege cum a ajuns cazul la TAS. ”Cu siguranță a apelat cineva la acest tribunal. Curios, înainte de a se pronunța federația și agenția mondială antidoping”, spune șeful clubului bistrițean. 

 | 714 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *