Sâmbătă este Cupa Casa EMA la înot, ediția a 8-a

114 sportivi de la 8 cluburi din țară se întrec pentru medalii și cupe în bazinul de la Casa EMA, într-o competiție susținută puternic atât de autoritățile locale cât și de mediul de afaceri sau presa locală

Clubul Sportiv Casa EMAorganizează pentru al 8-lea an consecutiv Cupa Casa EMA la înot, cea mai prestigioasă competiție de natație din județ. De-a lungul celor 8 ediții, peste 700 de sportivi și-au disputat medaliile și cupele puse în joc, cea mai de succes echipă fiind CS Swim Cluj-Napoca, care sub conducerea antrenorului Ciprian Beșe a obținut trofeul pentru cea mai bună echipă în ultimii 2 ani consecutivi. Și în acest an sunt favoriți, dar lupta va fi una strânsă, celelalte 7 echipe având în componență sportivi talentați la toate categoriile de vârstă.

Lista de start de acest an cuprinde 114 sportivi de la 8 cluburi, două din acestea din Bistrița – CS Tibi și clubul gazdă, Clubul Sportiv Casa EMA. Ca de obicei, sportivii acestor două cluburi beneficiază de înscriere gratuită în concurs. Pe lângă echipa din Cluj-Napoca, revin la Bistrița cluburile din Tg. Mureș, Turda, Alba-Iulia și Gura Humorului iar cele din Constanța și Brașov sunt pentru prima data la startul Cupei Casa EMA.

Clubul Sportiv Casa EMA, antrenat de Alex Gabor, a reușit anul trecut cea mai bună clasare din istoria competiției, ocupând la final locul 2 pe echipe, cu 60 de medalii obținute în total, din care 24 de aur. Le urăm succes și anul acesta și sperăm să continue rezultatele bune.

Ca în fiecare an, beneficiem de susținere din partea autorităților locale prin Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, care a finanțat prin sesiunea de proiecte deschisă anual și această ediție. De asemenea, vechi și noi parteneri din mediul de afaceri ne ajută să ridicăm constant nivelul competiției, să aducem județul nostru pe harta performanței în natație.

Sponsori principali : Teraplast și Terasteel

Sponsori : Urbana, Puiul de Crăiești, Romfulda, Terraqua, BCVO Logistics, Open Consult, Physiokinetic, Hills, HP Kaysser, Rombat.

Parteneri : EMA Grafix, Sportul Bistrițean, Timp Online, Observator BN,  Zile și Nopți, Radio Transilvania

 | 778 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *