Salvarea Universității Cluj, în mâinile unui spaniol asociat cu 2 bistrițeni! Ce zice unul dintre ei!

Andres Hernandez este numele celui de care se leagă toate speranțele Universității Cluj. Cine este acesta și cu ce se ocupă? Greu de spus, fiindcă informațiile despre el trebuie căutate în toate colțurile lumii. Este președintele mai multor companii-surori, cu sedii în România, Hong Kong și Rusia, și care ar oferi servicii, în state ca Nigeria, Republica Democratică Congo, Congo Brazzaville, Sudan și Emiratele Arabe Unite.

Cert este că în anii trecuți Hernandez a ajuns și pe la Gloria Bistrița, pe care ar fi vrut să o salveze de la faliment. Însă toate intențiile au rămas la stadiul de vorbe goale și clubul bistrițean s-a destrămat.

Acum, FC Universitatea Cluj a mai obținut o amânare în procesul în care i se cerea falimentul, la Tribunalul din Botoșani. Oficialii clubului au prezentat un document prin care arată că va intra în conturile clubului prima tranșă de bani de la un investitor. În total vor fi trei tranșe, în valoare totală de aproximativ 600.000 de euro, iar firma care dă banii este din Hong Kong, conform actelor prezentate în fața judecătorului. Stiridesport.ro susține că cel mai probabil este vorba de spaniolul Andres Hernandez și compania lui BCK Oil West.

Această firmă are sediul pe Calea Moldovei și mai are ca acționari o prietenă de-a spaniolului, Anca Otilia Tarpan, din Blăjenii de Jos și pe bistrițeanul Ionel Hangan.

Sportulbistritean.ro a stat de vorbă cu Ionel Hangan, care este fratele consilierului local Sorin Hangan.

”Da, este adevărat, acum câțiva ani am înființat această firmă cu Hernandez, cu scopul de a intermedia afaceri cu produse petroliere. Însă n-am lucrat nimic pe ea, sediul din Bistrița e închis. Am rămas doar la stadiul de povești. Așa cum au fost și cele legate de Gloria Bistrița. I-am înebunit de cap pe oamenii ăia și până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Nu știu ce intenții are acum Hernandez, nu sunt la curent cu ele. Am văzut niște poze cu el prin Hong Kong, știu că se învârte printre oameni cu bani. Mai multe nu știu să vă spun”, spune Ionel Hangan.

Până una alta, Șefii Universității trebuie să plătească, zilele acestea puțin peste 50.000 de euro către doi jucători, Ioan Neag și Emilian Dolha, primele tranșe scadente dintr-o datorie totală de peste 2 milioane de euro și în conturile clubului nu a intrat niciun cent.

 | 534 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *