Șahiști între 10 și 70 de ani la Cupa de Toamnă!

 

În perioada 22-23 septembrie 2012, la sala de conferințe a CSM Bistrița, în organizarea DJTS BN  și Asociația Șah Club Bistrița, s-a desfășurat Cupa de Toamnă, ediția 2012 la șah. Competiția s-a desfășurat în sistem elvețian pe durata a 6 runde și s-a bucurat de o prezență numeroasă, la startul concursului aliniindu-se un număr de 24 de jucători cu vârste între 10 și 70 de ani.

Favoritul competiției, maestrul FIDE Paul Rusan, s-a impus detașat, realizând la finele turneului 6 puncte din tot atâtea posibile. La competiție a participat și marea speranță a clubului bistrițean de șah, Bălan Briana care la cei 10 ani are o experiență considerabilă și este câștigătoarea a numeroase turnee desfășurate în țară, la categoria ei de vârsta. Briana este pregatită să-i infrunte și pe adulți, furnizând și de această dată câteva surprize reușind să-i învingă pe 3 dintre ei.

Clasamentul final a arătat astfel:

Seniori:1.Rusan Paul-6 p 2.Maier Marius-4.5 p 3.Socaci Dominik-4.5 p 4.Chima Radu-4.5 locurile 2,3,4 fiind departajate de coeficienții specifici.

Juniori:1.Bălan Briana-3 p 2.Reu Teodora -2.5 p

“Concursul a fost unul reușit, cu partide spectaculoase și rezultate surpriză”a declarat președintele clubului bistrițean de șah, maestru FIDE, Paul Rusan.

 

 | 255 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *