Sabău, scuipă în sân!

– fostul antrenor al Gloriei a avut mare noroc în prima etapă, câștigând cu Timișoara în fața unei echipe bistrițene care a dominat întâlnirea

Operația a reușit, pacientul a murit! E o vorbă care circulă în lumea sportului și care se potrivește pentru meciul de debut al Gloriei în această ediție de campionat. Echipa lui Cârstea și Tăbârcă a jucat bine, a dominat, și-a creat ocazii de gol, dar a ieșit învinsă de pe teren. O mare neatenție în faza defensivă a fost decisivă pentru bistrițeni, care au luat gol în minutul 74 al partidei ce s-a jucat în Giulești, terenul Timișoarei fiind suspendat. Cu o apărare bine condusă de Alin Rus, cu un mijloc în care s-a remarcat Ciprian Petre, poate cel mai bun jucător de pe teren, și cu un atac în care tinerețea lui Anton a făcut pereche bună cu experiența lui Anca, Gloria a arătat destul de bine față de așteptările multora dintre suporterii bistrițeni. Suporteri care regretă plecarea lui Sabău și nu credeau că vom mai avea o echipă competitivă în acest sezon. Meciul cu Timișoara a arătat că avem, și încă una ofensivă, poate prea ofensivă, una care joacă din prima și pe jos, poate uneori prea mult. Urmează o partidă importantă cu Alba Iulia, care ar trebui să confirme jocul bun de la București.

Un rezultat de egalitate era echitabil. Nu știu dacă a fost sau nu ofsaid la golul lui Borbely, însă eu nu voi comenta niciodată deciziile arbitrilor.
Sandu Tăbîrcă – antrenor Gloria

Bistrița a dominat prima repriză. Acest joc ne va ajuta chiar dacă vom fi criticați pentru că am fost puși în dificultate de o echipă cu alte obiective.
Ioan Ovidiu Sabău ”“ antrenor Timișoara

Jocul prestat îmi dă curaj. Am jucat bine, dar n-am avut șansă. Norocul le-a surâs lor. – Jean Pădureanu

A fost un meci riscant, însă până la urmă cred că am câștigat meritat împotriva Bistriței care este o echipă importantă.
Marian Iancu, finanțator Timișoara

 | 101 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On