Sabău, bați și tu pe cineva?

– Gloria a fost umilită de Vasluiul lui Viorel Moldovan și a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie

Gloria a suferit o înfrângere istorică pe teren propriu, așa cum rar i-a fost dat să vadă spectatorului bistrițean. Un scor de neprezentare, în fața unui adversar mai bun din toate punctele de vedere. Un rezultat just, în ciuda unui arbitraj ce a avut o tentă împotriva echipei bistrițene. Un penalty discutabil a rupt jocul în favoarea Vasluiului, iar evoluția foarte slabă a bistrițenilor nu l-a mai putut echilibra. Gloria a excelat în greșeli personale, erori tactice, gafe colective, în fața unui adversar puternic ce nu a iertat-o. Cu o apărare întoarsă pe dos în timpul celor 90 de minute, formată din jucători nesiguri și plasați într-un joc la ofsaid nepotrivit cu valoarea lor, cu un mijloc prea moale și sărit de multe mingi lungi și cu un sistem de joc mult prea defensiv pentru un joc acasă, Gloria a arătat la fel de prost ca în multe dintre meciurile ultimelor două sezoane. Ajunsă la minus 11 în clasamentul adevărului, Gloria are toate șansele să joace la matineu în sezonul următor.

Sabău: „Am pierdut rușinos”

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat la finalul meciului că echipa sa a pierdut la un scor rușinos. „A fost un joc pierdut cu 3-0, rușinos. Jucând acasă, ar fi trebuit să fi avut alt ritm, mult mai multă determinare. Sunt jucători care din păcate au venit târziu la echipă, n-au pregătire. La 3-0 nu mai putem vorbi dacă au meritat sau nu să câștige. Au meritat această victorie, au fost mult mai dârzi decât noi”. După ce a obținut numai un punct din trei partide, concluziile lui Sabău sunt că echipa suferă la capitolul pregătire fizică și că jocul merge prost. „Deocamdată suferim la capitolul pregătire fizică și jocul merge destul de prost. Ä‚știa suntem, trebuie să realizăm acest lucru, că ne facem de rușine toți aici. Eu sunt responsabil de tot ce se întâmplă la această echipă, îmi asum această responsabilitate”, a afirmat Sabău.

V. Moldovan: „Meritam victoria, Știam jocul Gloriei”

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat la finalul meciului, că echipa sa merita victoria de astăzi, dar că îi pare rău de situația Gloriei Bistrița. „Cred că meritam această victorie și sunt foarte bucuros că am obținut toate cele trei puncte. Îmi pare rău, pe de o parte, pentru Gloria, dar asta este viața. Eu sper că această echipă să continue în prima Ligă și le doresc succes în continuare. Băieții mei merită cu prisosință felicitări”, a declarat Viorel Moldovan. Tehnicianul Vasluiului mai spune ca nu l-a surprins jocul Gloriei. „Știam jocul Gloriei, l-am studiat foarte bine. Am încercat să pregătim meciul foarte bine, să contracarăm aceste mingi jucate pe Zaharia. Știam că sar peste construcția jocului și joacă cu mingi lungi, pentru a da bătălia în jumătatea adversă” a afirmat Moldovan.

 | 233 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On