Sabău a ieșit la cumpărături

– antrenorul Gloriei a făcut până acum achiziții de peste 300.000 de dolari și e de-abia la începutul perioadei de transferări

După un sezon chinuit, Ioan Ovidiu Sabău și Jean Pădureanu au decis că prioritatea priorităților în următorul campionat este echipa. Gata cu investițiile în stadion, gata cu plimbatul pe la Reghin. Cei doi au realizat în finalul sezonului trecut că, fără o echipă competitivă, totul se poate duce de râpă. Și au decis să investească în jucători. Astfel, din banii veniți pe Sepsi, pe Tătărușanu, din cei de pe drepturile de televizare și poate chiar și pe unii crăițari primiți de la Primărie sau Consiliul Județean, Gloria a ieșit la cumpărături. După ce a tatonat piața, Sabău a deschis masa cu doi craioveni, Velcovici și Ciucă, aflați în dizgrație la Craiova, pe care moțul a dat, se pare, 150.000 de dolari. Apoi s-a mai relaxat cu doi jucători liberi de contracte de la Progresul, Borbely și Panc, cu doi împrumutați de la Dinamo, Păun și Todorovski, și a dat potul cel mare pe Adrian Hora de la Arad, 238.000 de dolari, după cum susțin ziarele centrale. Și acesta pare să fie doar începutul campaniei de achiziții.

6 miliarde de la Consiliul Județean

În ultima ședință a Consiliului Județean din acest mandat, susținută săptămâna trecută, Gloria a primit 600.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor la stadion. Anul trecut, tot Consiliul Județean și tot pentru stadion a alocat 700.000 de lei. Anul acesta Primăria a mai dat și ea 24 de miliarde. Doar lucrările la instalația de nocturnă se vor ridica la aproape 800.000 de dolari.

 | 266 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On