S-ar putea deschide în weekendul viitor! Ștrandul Codrișor, aproape gata!

Acum câteva luni, bistrițenii așteptau inaugurarea pârtiei dar aceasta s-a amânat pentru sezonul următor. Acum așteaptă deschiderea ștrandului și se tem să nu se întâmple la fel.

Din partea constructorului, obiectivul ar putea fi predat chiar la finalul acestei săptămâni. ”Joi umplem bazinele cu apă. Mai departe stabilește beneficiarul când vrea să facă recepția”, spune Cristian Șirlincan, administratorul firmei Record, cel care răspunde de realizarea acestui obiectiv.

Însă cei din primărie nu par să se grăbească. ”Colegii mei care se ocupă de preluarea ștrandului spun că vor face o vizită acolo undeva în cursul săptămânii viitoare. În nici un caz nu pot lua în calcul ca recepția să se facă până la finalul acestei săptămâni, dar s-ar putea realiza la sfârșitul săptămânii viitoare. Acesta nu e un termen precis, dar există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple.”, spune Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Cu alte cuvinte, nu vă faceți planuri în această săptămână, ci eventual pentru weekendul 28-30 august. Aceasta este și data avansată de primarul Ovidiu Crețu, cel care amenința recent firma Record cu un proces.

”Termenul de 1 august este rezonabil. Oricum, ne vom îndrepta în instanță împotriva lor (.n.n a firmei) pentru că termenul de execuție a fost luna mai și au creat nu numai pagube, ci și disconfort pentru cetățeni. Este vorba despre firma Record care a tratat spun eu cu superficialitate această lucrare, a subcontractat cu firme mai mici anumite lucrări. Are dreptul legal să o facă, dar aceste firme nu-și fac însă treaba corespunzător”, a explicat primarul într-o conferință de presă.

Deși termenul de finalizare al lucrării era inițial stabilit pentru anul 2018, Primăria a solicitat anul trecut urgentarea lucrărilor, pentru ca apoi să se arate nemulțumită de calitatea lor.

Pentru Modernizarea ștrandului Codrișor,Primăria Bistrița a scos din buget peste 1 milion de euro.

 | 1.764 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *