S-a reunit Laminorul Beclean

Foștii jucători ai anilor `89-`90, care au jucat pentru divizionara C, Laminorul Beclean, s-au întâlnit miercuri, pe baza sportivă Raoul, la o miuță. Doru Nicolae și Dumitru Sigmirean au făcut echipele și s-a trecut la joc. După o ora de joc viu disputat, în care n-au lipsit replicile vechi și noi, s-a impus echipa lui Doru Nicolae, cu scorul de 9-6. După joc a urmat repriza a treia la o bere și un vin fiert, unde s-au depănat frumoase amintiri ale acelor vremuri și s-au făcut planuri de viitor.

 Lotul celor două echipe:

Rosii: Doru Nicolae, Florin Danciu, Marcel Bondor, Florin Someșan, Tiberiu Kristoff, Vasile Buzilă, Anton Paia, Alexandru Toma.

Verzii: Dumitru Sigmirean, Teodor Toma, Moisil Buzan, Augustin Pop, Cristian Silvășan, Septimiu Tocaci, Aurel Tomșa, Traian Ionele.

Florin Danciu, organizatorul acestei întâlniri a declarat :”A fost o plăcută revedere, mai ales că unii dintre noi nu ne-am văzut de câțiva ani de zile. Sperăm ca pe viitor să reușim să organizăm asemenea întâlniri măcar odată pe an. După joc am stat de vorbă la o bere și un vin fiert, am vizionat de asemenea o casetă din acele vremuri, o plăcută surpriză făcută de Florin Someșan”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 1.360 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *