S-a inaugurat Casa EMA, o oază de binefacere pentru bistrițeni

De astăzi, Bistrița mai are un bazin acoperit. Acesta este punctul forte al investiției realizate în locul fostei Băi Populare din Parcul Municipal. Complexul realizat acolo de o firmă patronată de Mariana Oprea și Alexandru Moldovan, poartă numele de „Casa Ema”, în memoria fostului om de afaceri Emanoil Oprea.

Investiția cuprinde un centru de întreținere corporală și un centru wellness, care au costat împreună în jur de 60 de miliarde vechi. Din acești bani, peste 8 miliarde au venit din fonduri europene, iar ceilalți reprezintă aportul proprietarilor.
 
 Lucrările au durat 2 ani și au scos la iveală o construție modernă, utilată cu multe dintre noutățile domeniului. O sală modern echipată pentru fitness, două saune, o salină, o capsulă SPA multifuncțională și multe alte spații pentru relaxare și întreținere corporală fac din „Casa Ema” un complex atractiv pentru cei care înțeleg beneficiile mișcării sau caută metode complexe de relaxare.
 
Bazinul are 25 de metri lungime și 15 lățime, 4 culoare de înot la standardele impuse de federație și un spațiu pentru inițiere. Este completat cu un bazin de hidromasaj de 21 mp.
 
22 de lei la piscină, 10 lei la sala de fitness

Complexul a creat 14 locuri de muncă, va da 300 de bilete gratuite pentru tinerii excepționali ai orașului și plătește către primărie o redevență de 400 de milioane anual.

Așadar, un mare cîștig pentru comunitatea bistrițeană din toate punctele de vedere. Au înțeles asta oficialitățile locale prezente la inaugurare, în frunte cu primarul Ovidiu Crețu și prefectul Cristian Florian.

 
Prețurile de intrare și abonamentele sunt diversificate pe multe categorii. De pildă, o ședință la piscină între orele 14-22 costă 22 de lei, iar pentru copiii sub 14 ani 18 lei. O intrare la sala de fitness este 10 lei  iar la salină 5 lei. Abonamentul pentru lecții de înot e 200 de lei pe 10 ședințe pentru adulți și 180 la copii.
 
sportulbistritean.ro
 
 
 


 | 2.723 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

1 Comment

  1. Din păcate are și neajunsuri …..vestiarul are cabinele mici , fără o banchetă unde să te poți echipa ,….pardoseala este alunecoasă ,oricând poți să cazi, ….bazinul este ok cu balustradă , dar intrarea în bazinul cu hidromasaj este pericol de alunecare ,nu are nici un punct de sprijin…. dacă tot s-a investit o sumă uriașă ,mă întreb ce era dacă se includea in proiect și o balustradă la intrarea in bazinul cu hidromasaj…și vestiarele făcute să fie cu adevărat funcționale ,la standarde europene…..

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *