S-a bătut în cuie: Pădureanu, onorific! Hatfaludi ”“ administrator special!

Adunarea Generală a societății ACF Gloria 1922 s-a întrunit astăzi în sala mare de ședințe a Primăriei și a bătut în cuie decizia președintelui Pădureanu de a face un pas în lateral, dacă nu chiar înapoi.

Prietenii Gloriei i-au dat Lordului o funcție onorifică și l-au uns în locul lui pe Alexandru Hatfaludi. Fostul administrator al terenului nu va fi președinte, ci administrator special, așa cum prevede legea în caz de insolvență.

Însă, așa cum s-a văzut clar în prezidiu, șef suprem a devenit Vasile Urs, desemnat administrator judiciar. El a dat tonul ordinii de zi și tot el a închis ședința, arătând tuturor celor prezenți că el deține controlul Gloriei în acest moment.

Mai redus ca altădată, numărul celor prezenți în sală nu a fost o problemă în privința cvorumului, organizatorii având pregătite voturi prin corespondență.

Emoționat până la lacrimi, Pădureanu a primit o plachetă de la Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, în semn de prețuire pentru toată cariera pe care nea Jean și-a legat-o de Gloria.

Adrian Linca

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *