ROMCAR LANSEAZÄ‚ ÎN ROMÂNIA NOUL MODEL FORD KUGA

București, 21 august  2008 ”“ Noul model Ford Kuga va fi disponibil începând de astăzi pe piața din România, prin intermediul rețelei Romcar. 

Kuga este primul reprezentant al Ford pe piața europeană competitivă a vehiculelor crossover. Cu un exterior incitant, expresie a designului kinetic și o ținută de drum exemplară, noul model oferă niveluri superioare de confort, capacitate de încărcare ridicată,  precum și performanțe ecologice remarcabile.  
„Chiar din momentul lansării sale pe piața europeană, Ford Kuga a creat un orizont de așteptare destul de ridicat în România, astfel că am devansat momentul aducerii lui. Ne dorim ca debutul acestui model să fie un prim pas în consolidarea durabilă a mărcii Ford pe segmentul SUV al pieței auto naționale. În Europa, Kuga a înregistrat vânzări de peste 5.500 de unități numai  în primul semestru al acestui an”, a declarat Gabriel Bondarenco, Director General Romcar.
La testele Euro NCAP, Kuga a obținut punctajul maxim de 5 stele pentru protecția pasagerilor adulți, 4 stele pentru protecția pasagerilor copii și de 3 stele dobândite în urma testelor de protecție a pietonilor. Ford Kuga a însumat cele mai multe stele de la toate categoriile, plasând modelul pe primul loc în grupa de autovehicule Euro NCAP Small Off-road 4×4.
Motorul Duratorq 2.0, TDCi de 136 CP cu filtru de particule diesel standard (DFP) a fost special calibrat pentru a oferi performanță și economie de combustibil exemplare. Emisiile de carbon ale modelului cu tracțiune 4WD se situează la 169g/km, o cifră remarcabilă pentru automobilele din această clasă. Consumul de combustibil în modul mixt este de doar 6,4 litri/100 km.
În timp ce exteriorul modelului se remarcă prin designul compact, interiorul a fost conceput și dotat pentru a oferi un spațiu amplu și confort pentru până la cinci pasageri adulți. Interiorul automobilului a fost, de asemenea, testat și evaluat de către organismul independent german TÃœV Rheinland Group, primind certificare „Interior testat antialergic”.
Kuga va fi disponibil în varianta de caroserie cu cinci uși și două versiuni de echipare: Trend și Titanium, ce includ dotări standard extrem de generoase: sistem pornire motor buton FordPower, jante de 17 inch, aer condiționat, program electronic de stabilitate (ESP), sistem de frânare cu anti-blocare (ABS) cu distribuție electronică a forței de frânare (EBD), asistare electronică a frânelor (EBA), sistem de control al tracțiunii (TCS), Ford Easy fuel, etc.  
Prețurile de vânzare ”“ fără TVA ”“ pentru noul model încep de la 20.350 de euro pentru gama Trend și de la 23.350 de euro pentru gama Titanium.
Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din anul 1992 și aduce pe piața românească 15 modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale ușoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitățile sale de producție și distribuție desfășurându-se pe mai mult de 200 de piețe, pe șase continente.

 | 176 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On