Off-Road: A prins podiumul la Slănic Moldova! Narcis Andron, pe 3 în etapa a doua a Campionatului Național!

După ce și-a făcut încălzirea în prima etapă a Campionatului Național de off-road, Narcis Andron a atacat în forță runda a doua, programată la Slănic Moldova.

Cu Octavian Popanton copilot și cu o mașină bine întreținută în atelierele clubului Rain 4×4, Andron a ieșit pe doi după prima zi de concurs, la un minut în fața campionului național Cristian Craveț, clasat al treilea alături de copilotul său din această etapă, Tudor Turdean.

În ziua a doua, Andron a mers chiar mai bine decât a făcut-o cu 24 de ore înainte, dar o contestație rezovată în favoarea contracandidatului său la prima poziție, l-a plasat mai jos în clasamentul zilei.

Însă, la general, a terminat etapa pe locul 3, obținând astfel prima lui clasare pe podium, la trophy, într-un campionat național.

Din păcate, Craveț și Turdean au avut probleme tehnice și au terminat concursul dotat cu trofeul Dacii Liberi doar pe locul 16.

Craveț s-a revanșat însă la trial, unde a terminat pe 3, în timp ce a fost rândul lui Andron să se ocupe de defecțini la mașină.

Oricum, lupta dintre cele două toyote bistrițene a animat întrecerea la standard B, acolo unde concurează. Urmează o etapă în iulie, la Orăștie.

 | 1.611 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *