Off-road: Cristian Craveț, al doilea în prima etapă a Campionatului Național!

Campionul Național din 2017, Cristian Craveț, a început bine actuala ediție a Campionatului Național de off-road, chiar dacă a trecut de la clasa standard B la clasa standard C, a mașinilor de serie cel mai mult modificate.

Bistrițeanul a terminat ce două zile de concurs pe locul 2 și se anunță ca un candidat serios la podiumul general din acest sezon. A parcurs traseul în 8 ore și 10 minute, la aproape o oră în spatele învingătorului, și la aproape 3 în fața locului 3.

Un număr de 64 de echipaje din întreaga țară au participat recent, în stațiunea Slănic-Moldova, la prima etapă din cadrul Campionatului Național de Off-Road, care a bifat și debutul claselor Standard C si Open SSV (autovehicule de tip ,,side by side”.

Din cauza condițiilor nefavorabile, proba specială ,,Noaptea Nemirei” nu a mai avut loc în această etapă.

După două zile pline de adrenalină și reală aventură, care au devenit și mai dificile din cauza averselor de ploaie, clasamentul etapei ,,Trofeul Dacii Liberi” se prezintă astfel:

Clasa Standard A

Locul I, Marius Dima și Vasi Gheorgheoiu, ambii din Onești și aflați la a doua participare la o competiție de acest nivel

Clasa Standard B

Locul I, Nicolae Burada și Traian Mărăcineanu (Buzău)

Clasa Standard C

Locul I, Alin Bob și Marius Matieș

Clasa Open

Teo Vișoiu (Câmpina) și Marius Pop (Cluj-Napoca

Clasa Open SSV

Locul I, la egalitate, echipajele Mihai Adochi – Bogdan Muscalu și Andrei Ungureanu – Adrian Culea (București)

Clasa Extrem

Locul 1, Andy Vișoiu (Câmpina) și Costin Fântână (București

Printre sporturile cu motor din România, Campionatul Național  de Off-Road are cea mai proaspătă istorie competițională, ajungând anul acesta la cea de a 10-a ediție.

Competiția de la Slănic-Moldova s-a desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și a Comisiei Nationale de Off Road din România (CNOR).

Evenimentul a fost organizat de Club Off-Road ,,Dacii Liberi” din Bacău, în parteneriat cu Primăria Slănic-Moldova, Consiliul Județean Bacău,  ISU Bacău, Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău.

Următoarea etapă va avea loc la sfârșitul lunii iunie, la Slănic Prahova

 

 | 2.400 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *