Off Road: Campionii, de neînvins în etapa a 6-a! Craveț și Micu cei mai tari la Buzău!

Campion național en-titre la off road, Cristian Craveț luptă din răsputeri și pentru titlul de anul acesta. După 6 etape, e pe locul 4 în clasamentul general și păstrează șanse, chiar dacă mici, la marele trofeu al sezonului.

Lângă Buzău, s-a desfășurat etapa a 6-a din campionatul României, organizată de către clubul sportiv GTC Motorsport, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Concursul a îmbinat rigoarea și performanța unei etape de campionat național cu farmecul și ineditul formatului special ”Ziua cea mai lungă!”, care a presupus parcurgerea probei de traseu într-un interval maxim de 24 de ore, mergându-se astfel zi și noapte pe cei 160-250 de km off-road.

Cristian Craveț și copilotul său Cristian Micu au mers fără greșeală în toate probele de la clasa standard B. Cu un total de 8 ore, 5 minute și 11 secunde, au câștigat concursul la două secunde în fața echipajului Nicolae Burada și Bogdan Pascu.

Și la trial, Craveț a parcurs perfect traseul ales de organizatori, cu 3 secunde mai repede decât veșnicul său adversar, Adrian Cernea.

Celălalt bistrițean care participă în Campionatul Național, Narcis Andron, n-a prins un weekend la fel de bun. Alături de copilotul său Octavian Popanton au făcut greșeli mici pe traseu, greșeli care, adunate, le-au adus doar un timp de locul 5. La trial, Andron a mers mai bine, dar nu în stilu-i caracteristic, mulțumindu-se cu locul 3.

Până la finalul campionatului mai sunt de disputat două etape, la începutul și sfârșitul lunii noiembrie, la Iași și Târgoviște.

 

 

 | 4.332 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *