Off-Road: Bistrițeanul Cristian Craveț, la al doilea titlu de campion național!

După ce s-a impus în 2017 la clasa B, Cristian Craveț a reușit să câștige din nou Campionatul Național de off- road, de data aceasta la clasa C, a mașinilor de serie cel mai mult modificate.

Craveț nu a mai concurat în acest an pentru echipa bistrițeană Rain 4×4 și nici nu l-a mai avut copilot pe Cristian Micu, alături de care obținea titlul de acum 2 ani. A ales să facă parte din echipa clujeană Transsylvania Off Road și să fie ajutat la bord de Valentin Capotă.

S-a încălzit în prima etapă, la Slănic Moldova, când a terminat al doilea, iar apoi a câștigat următoarele 4 runde, la Slănic Prahova, Râșnov, Băișoara și Harghita Băi. În etapa a 6-a, la Buzău, a terminat în puncte și n-a mai fost nevoie să concureze în ultimele două rnde, la Târgoviște și Iași.

Cu 145 de puncte, 15 mai multe decât bucureșteanul Alin Bob, a încheiat sezonul pe locul întâi la clasa standard C.  Craveț va urca pe podium și la trial, unde a fost greu de bătut și în acest an, doar coechipierul său Cristian Vlad fiind mai bun decât el pe parcursul acestui sezon.

Campionul bistrițean va fi premiat în marea gală a Federației Române de Automobilism Sportiv, eveniment ce va avea loc în 30 noiembrie, la Timișoara.

 

 

 | 2.475 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *