River Plate Bistrița, campioană la sintetic! Extratereștrii, cu picioarele pe pământ! (FOTO)

River Plate și-a confirmat statutul de favorită pe sintetic și a câștigat prima ediție a Campionatului Municipal de minifotbal – Liga 1. O competiție reușită din toate punctele de vedere, cu o participare care a depășit toate așteptările. Peste 1000 de jucători legitimați, o întrecere captivantă, un final pe măsură, toate prin implicarea la un nivel foarte bun al Bazei Raoul, de lângă Kaufland.

Evolutiile lui Coșneac, Pop Cornel, Ploscar, Hazbei, Dejan, Chira sau Fodor au fost la înălțime de-a lungul campionatului, iar cele ale lui Conon, Blaji, Iușan, Mușină, Hondrari, Contofan sau Rogna au dus Raal-ul pe locul 2 .

Jocul care a decis cea de a  treia echipă de pe podium s-a jucat sâmbătă și a fost foarte spectaculoasă. „Extratereștrii” Runcan, Costin, Chibulcutean, Mândrean, Cristi Pop, Cătălin Bucur aveau nevoie doar de un punct în disputa cu cei de la Rimini, dar Moloca, Rob, Goia sau Pastor i-au adus cu picioarele pe pământ. Rimini a câștigat în final cu 6-4, chiar dacă fostul campion din fotbalul mare, Sergiu Costin, a marcat primele 3 goluri pentru Extratereștrii. Însă Moloca, Morariu, Bârlean, Akari și Mitrofan au egalat de fiecare dată și chiar au întors rezultatul.

Meciul a închis aceasta primă ediție a campionatului și, pentru ca totul să fie la înălțime, la festivitatea de premiere a fost prezent si președintele Federației Române de Minifotbal, fostul arbitru internațional Ioan Onicaș ( Zalău ), cel care îi succede în această funcție lui Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF.

 De altfel, interesul sporit pentru această competiție, care a adunat la garduri câteva sute de spectatori, s-a simțit și prin prezența primarului Ovidiu Crețu, invitat la festivitatea de premiere.

Mai multe fotografii găsiți aici, pe pagina noastră de facebook!


 | 461 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *