Rezultate foarte bune pentru atleții de la CSM și LPS în primul concurs de anvergură al sezonului

Peste 650 de atleți de la cel emai bune cluburi din țară au luat startul în cadrul  celor patru întreceri desfășurate vineri și sâmbătă (24-25 mai 2019) pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești. Mai exact, este vorba despre Cupa României, etapa 1 a „Naționalelor” de probe combinate (seniori, tineret, juniori 1), Campionatele Naționale Universitare și cele Școlare.

A fost primul concurs de anvergură al acestui sezon, din calendarul Federației Române de Atletism. Bistrița a fost reprezentată de sportivi de la CSM și LPS, antrenați de Alina Cucerzan și Edith Magyarosi.

Cel mai bun rezultat bistrițean a fost obținut de Ionuț Zăgrean de la CSM. Cu recordul personal de 1:54 la 800 m, sportivul antrenat de Alina Cucerzan a fost al doilea la tineret și al 4-lea la seniori, în toate concursurile,mai puțin cel școlar. La 1500 de metri, a scos 4:01, tot un record personal, și a terminat pe 3 la tineret.

Foarte bine a alergat și Traian Mustață, care a fost al doilea junior 1 din concurs și la 1500 de metri și la 800 de metri.

La fete, Ana Maria Beldean a terminat pe 4 la 1500 de metri și pe 5 la 800 de metri în cadrul campionatelor școlare, fiind junioară 2 și concurând în întrecerea junioarelor 1.

O surpriză plăcută a fost evoluția micuței alergătoare Larisa Ureche (și ea sportivă antrenată de Alina Cucerzan, ca și primii 3), cea mai tânără participantă din concurs, junioară 3, care a prins un loc 6 la senioare, cu un record personal la 800 de metri.

Evoluții bune au avut și alergătorii antrenați de Edith Magyarosi. Diana Arieșan a urcat pe locul 3 la 1500 m și pe 4 la 800, iar Sergiu Boarescu și-a depășit recordul personal în cadrul campionatelor școlare.

 | 2.841 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *