Rezultate bune pentru atletismul bistrițean la naționalele de juniori 2! Podium pentru Musteață și Ciherean!

Campionatul Național de atletism pentru juniori 2 s-a desfășurat în weekend, la Pitești pe stadionul Nicolae Dobrin. Bistrițenii au fost destul de bine reprezentați și au urcat pe podium la 1500 de metri băieți și 800 de metri fete.

Traian Musteață a terminat al treilea în proba de 1500 de metri și este surpriza plăcută propusă de antrenoarea Alina Cucerzan în ultimul an. ”E un rezultat foarte bun, la niciun an de când acest băiat s-a apucat de atletism. Am avut rezultate bune și la juniori 1, unde Bogdan Florean e convocat la lotul național pentru balcaniadă. Ne-am descurcat bine și la școlare, unde Constantin Pahone a luat o medalie de bronz la 2000 obstacole iar ștafeta de 4×400 a terminat a treia. Toate astea vin să confirme că atletismul bistrițean e pe un drum bun”, spune fosta mare atletă, acum antrenoare la Liceul cu Program Sportiv.

Și tehnicianul Dragoș Mihali e mulțumit după aceste naționale de juniori 2. Cea mai bună sportivă pe care o antrenează în acest moment la Clubul Sportiv Municipal, Florentina Ciherean, a prins un loc 2 la 800 de metri. A fost doar cu 24 de sutimi în spatele primului loc și a fost remarcată de oficialii federației care au inclus-o și pe ea în lotul pentru Balcaniadă, competiție ce se va desfășura în Serbia, la începutul lunii iunie.

Mihali trimite săgeți cu această ocazie spre rivalul său Ioan Zanca, cel care își exprima recent neîncrederea în potențialul Florentinei Ciherean. ” Sunt foarte mulțumit de acest rezultat, spre ghinionul fostului antrenoraș Zanca, actualmente pensionar, care nu a obținut nici un rezultat notabil la aceste întreceri”, spune Mihali, cu multă ironie.


 | 697 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *