Rezultat mare la tenis de masă: CSM Bistrița bate Steaua în prima manșă a finalei de Superligă!

CSM Bistrița a ajuns în ultimul act al primei ligi feminine din tenisul de masă pe echipe, Superliga națională. A trecut de Farul Constanța în semifinale și astăzi a jucat prima manșă a finalei.

Steaua, cu Bernadette Szocs în prim plan, era considerată favorită însă bistrițencele conduse au întors toate calculele hârtiei.

După ce Tania Pălăian a pierdut, 1-3, cu Roxana Istrate, Ioana Sîngeorzan a produs surpriza și a învins-o cu 3-2 pe Berni. Apoi Andreea Clapa a făcut 2-1 pentru Bistrița după un meci câștigat cu 3-1 în fața Andreei Hudeșan dar Bernadette și-a luat revanșa și a egalat pentru Steaua, 2-2, după ce a bătut-o pe Tania Plăian cu 3-1.

În meciul decisiv, Ioana Sângeorzan a făcut din nou un joc excelent și a câștigat cu 3-0 în fața Roxanei Istrate.

”Avem șansa noastră și trebuie să o jucăm până la capăt. Mergem la București cu ambiția de a aduce titlul național la Bistrița. Putem și merităm să câștigăm Superliga”, spune Adrian Crișan, unul dintre antrenorii bistrițencelor, în spiritul lui de mare campion.

Returul finalei va avea loc în 5 iunie, la București

  • CSM Bistrita: Tania PLAIAN, Andreea CLAPA, Ioana SINGEORZAN. Antrenori: Adrian CRISAN, Marian FILIPAS, Mihaela STEFF, Cristian PODAR, Emilian BULBUC, Daniel RACILA, Alexandru DINCA
  • CSA Steaua: Bernadette SZOCS, Roxana ISTRATE, Andreea HUDUSAN, Andrada VINCZE. Antrenor: Ionut SENI

 

 

 

 

 | 776 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *