Rezultat bun la atletism! Bogdan Florean se luptă în elita națională la 3000 de metri!

Atletismul bistrițean mai scoate capul din când în când, în ciuda greutăților de toate felurile prin care trece. Recent, a avut loc la București o etapă de Campionat Național în sală, un fel de calificare pentru etapa finală a naționalelor, programată săptămâna viitoare.

Bistrițeanul Bogdan Florean, aflat în primul an la juniori 1, a terminat întrecerea pe 8 între seniori și pe 2 între juniori, la 3000 de metri. Timpul său, 9:11.50, îi dă speranțe că va prinde o serie tare săptămâna viitoare, când are ca obiectiv clasarea între primii 5 juniori 1. Sportivul antrenat de Alina Cucerzan e vicecampiona național de juniori la 3000 de metri obstacole și se pregătește pentru marea încercare din vară, când va participa la Campionatele Mondiale.

”E un rezultat bun, dar sperăm să coborâm sub 9 minute. A scos timp bun și la 1500 de metri, dar vom insista mai mult pe 3000 de metri, tocmai pentru a pregăti mai bine mondialele din vară. A fost o competiție reușită, pe care am considerat-o importantă și la care am participat pe banii noștri”, spune fosta alergătoare de olimpiadă,  acum antrenoare, Alina Cucerzan.

 | 595 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *