Revanșă în fața lui Dăncuș! Transilvania Bistrița, finalistă la Cupa CFR!

Echipa de copii născuți în 2009 a clubului Transilvania Bistrița a ieșit vicecampioană la un turneu desfășurat recent la Cluj-Napoca.

Bistrițenii au terminat grupa pe locul 1 după două victorii și un egal (3-0 cu Zenit Sibiu, 2-1 cu Viitorul Gherla și 0-0 cu Ardeal BN 2), calificându-se în primele 8. În această fază au mai bătut o dată echipa sibiană cu 3-2 după ce u condus cu 3-0 și au jucat semifinala competiției în fața echipei Plimob Sighet.

A fost cel mai bun joc al turneului, o revanșă a echipei antrenate de Constantin Sava în fața celei pregătite de fostul fotbalist al Gloriei, Emil Dăncuș, câștigătoare a Cupei Lucian Sănmărtean. Transilvania a câștigat cu 2-0 și s-a calificat în marea finală.

”Din păcate, calitatea jocurilor, efortul depus de jucătorii noștri în meciurile cu Zenit Sibiu și Plimob Sighet au avut consecințe asupra jocului prestat în finalul partidei decisive”, spune antrenorul Sava, la capătul unei înfrângeri la limită, 1-0.
Transilvania s-a consolat totuși cu premiul acordat vicecampioanei și cu triofeul pentru cel mai bun portar, care i-a revenit lui Alex Mihalca. Acesta a fost desemnat portarul turneului,cu toate că a jucat fundaș central în jocurile din grupă, doar în cele eliminatorii fiind folosit în poartă.

Lotul de jucatori: MIHALCA ALEX, GROZAV LIVIU, SEICA ALEXANDRU, COVRIG RAUL, FERENCZ DAVID, CHIBULCUTEAN ROBY, MONITA EDY, SEICHEI TUDOR, TRIPON DARIUS.

 | 703 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *