„Republicanii” Gloriei s-au calificat în play-off! Două victorii cu Maramureș Baia Mare! Foto

 

Ultima etapă a seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A și B, a programat pe stadionul Jean Pădureanu, partidele dintre echipele Gloria Bistrița și FC Maramureș Universitar Baia Mare. Ambele echipe bistrițene erau deja calificate în play-offul competiției înaintea ultimei etape, rezltatele din ultima etapă contând doar pentru palmares, astfel că cei doi antrenori și-au dorit să obțină fiecare cele trei puncte puse în joc, să nu aibă jucători accidentați și să folosească și jucătorii care au jucat mai puțin în campionat.

Ambele echipe au câștigat jocurile fără probleme, 3-1 la juniori A și 6-0 la juniori B. Astfel juniorii A au terminat campionatul pe locul doi, cu un punct în spatele CFR Cluj și s-au calificat în play-off unde vor începe jocurile cu cel mai mare număr de puncte acumulate în jocurile cu celelalte trei echipe calificate, 12 puncte, urmați de Gaz Metan Mediaș 11 puncte , CFR Cluj 10 puncte și FCM Târgu Mureș 0 puncte. 

La juniorii B gloria a terminat campionatul pe locul trei, loc de pe care va porni și în play-off cu 7 puncte acumulate, după Ardealul Cluj 11 puncte, Gaz Metan Mediaș 8 puncte, ce-a dea patra echipă calificată fiind FCM Târgu Mureș cu 6 puncte. În play-off cele patru echipe calificate vor intra în competiție cu numărul de puncte acumulate în jocurile directe și vor juca între ele tur-retur sistem campionat.

Victorie clară la juniori A: Gloria – Maramureș Baia Mare 3-1 (2-0)

 Juniorii lui Dorel Zegrean și Gabi Cârtea, au întâlnit o echipă destul de modestă, care nu a pus bistrițenilor nici o problemă. Bistrițenii se instalează încă din startul partidei în terenul adversarului reușind să înscrie de două ori până la pauză prin reușitele lui Echim și Colța din penalty. După pauză Iuga duce repede scorul la 3-0 după care bistrițenii parcă au făcut un concurs de care jucător ratează mai multe ocazii, dar cei care înscriu sunt oaspeții la o ieșire greșită a portarului pe o centrare.

Echipa folosită: Uilean. Echim, Peica, Bolbos, Guț, Rebrișorean, Andresi, Jarda, Strugar, Colța, Iuga. Au mai jucat: Antonescu, Ursa, Uță, Cucuiet.

Dorel Zegrean, antrenor:”Am terminat prima parte a campionatului cu o victorie, de acum începem play-offul unde vom avea jocuri foarte grele cu CFR și Gaz Metan, dar trebuie să fim atenți și cu Târgu Mureș chiar dacă ei intră în competiție fără nici un punct. E bine că avem cel mai mare număr de puncte acumulate în jocurile directe și sper că acest mic avantaj să ne ajute în îndeplinirea obiectivului de a ne califica la turneul final”.

Juniorii B, victorie la pas:  Gloria – Maramureș Baia Mare 6-0 (1-0)

Jocul juniorilor B, a fost unul fără istoric, oaspeții, echipă mult mai mică ca și vârstă, ocupând ultimul loc în clasament cu doar o singură victorie obținută în 20 de etape. Bistrițenii s-au instalat încă din start în terenul adversarilor dominând jocul fără a-și crea mari ocazii în prima repriză. La pauză bistrițeni intră la cabine cu avantaj de un gol reușit de Hasnaș care înscrie direct dintr-o lovitură liberă de la 22 metri. Muștruluiți la pauză de către Titi Voica, gazdele duc repede scorul la 3-0 grație a două lovituri libere de la 20 metri transformate de către Simionca și Cerceja. La 3-0 oaspeții cedează definitiv jocul și Bodea, Lup și Akari își trec și ei numele pe lista marcatorilor ducând scorul la 6-0.

Echipa folosită: Trif,  Mare, Ceușan, Coți, Lup, Hasnaș, Rus, Mărginean, Cerceja, Simionca, Akari. Au mai jucat Bodea, Mureșan, Å¢igorean, Mihăilă, Miron

Titi Voica, antrenor:”Am întâlnit cea mai slabă echipă a campionatului. Am obținut o victorie normală, dar greul de abia acum începe. Eu mi-am îndeplinit obiectivul care mi l-am propus, mai avem de jucat încă șase jocuri, în care se poate întâmpla orice, toate cele patru echipe fiind de valori destul de apropiate”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 


 | 490 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *