Remiză pe vreme urâtă

Gloria II n-a reușit să spargă gheața și să obțină o victorie acasă cu Unirea Ungheni. Titularizat pentru acest meci, Țurcaș a făcut o gafă de cascadorii râsului, încercând să mențină o minge în propriul careu și trimițând-o în poartă cu piciorul, autogol ce avea să-i coste pe bistrițeni. Jucătorii lui Dan Matei și Dorel Zegrean s-au chinuit, alergând după egalare. Egalare ce avea să vină în minutul 60, când oaspeții resping după un corner, mingea ajunge la Fizeșan, care trimite plasat și marchează unicul gol al echipei sale. Cu 12 minute înainte de final, Vagner este eliminat, primind roșu pentru că a lovit fără minge un adversar. Chiar și în 10 oameni, Gloria II are șansa victoriei, dar șutul lui Achim din minutul 87 lovește bara din dreapta.

Gloria II: Țurcaș, Miguel, Trtovac, Hlinca, Fizeșan, Vagner, Achim, Furdui, Codoban, Varga, Curtuiuș Au mai intrat: Danilo, Murar.

Unirea Ungheni: Moldovan, Biro, Fekete, Mâtcă, Patea, Nistor, Șanta, Moldovan, Bordea, Kovacs, Burdean. A mai intrat: Pop.

 | 213 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On